Sigulda Tarzani pargis ootavad sind seiklused vabad õhus!

Sigulda Tarzani pargis, mis on rajatud ühele Läti järsemale ja pikemale künkale, saab 400meetriselt kelgumäelt alla kihutada kiirusega kuni 40 km/h. Selle sõidu käigus saab nautida imelist vaadet Gauja rahvuspargi orule, mäest üles viib aga tooltõstuk.

Metsas paikneb Tarzani seikluspark. Seal võib oma julguse ja osavuse proovile panna 11 rajal, kus on kokku 140 takistust. Radu leidub igas vanuses seiklejaile: kõige madalamad on maapinnast meetri kõrgusel (3–6aastastele), täiskasvanute ja närvikõdi otsivate teismeliste põnevad rajad ripuvad aga kuni 20 meetri kõrgusel. Tiroliani nimeline rada on üle kilomeetri pikkune trossilaskumisrada.

Ka Tarzani atraktsioonipargist leiab palju vahvat tegevust! Lastele on uudistamiseks avatud safaripark, elektrikardid, autokool, värvikuulimängu lasketiir, pedaaliautod, benji-batuudid, põrkepaadid ja palju muud! Julgemad saavad oma närve kõditada Hullul Rullil, suurel kiigel ja katapuldil, mis lennutab su kuni 20 meetri kõrgusele õhku.

Juunis avame uue võrgupargi!

Lätis on kokku viis Tarzani parki. Need asuvad Siguldas, Jūrmalas, Tervetes, Liepājas ja Daugavpilsis.

Lisainfo:

Telefon: +371 2700 1187

Gulbene piirkond pakub mitmekesist puhkust!

Naudi imelisi loodusvaateid paadi-, jalgratta- ja jalgsimatkadel! Kinnita keha maitsvate roogade ja eriliste jookidega! Tunneta ajaloo hõngu, tutvudes kultuuripärandiga! Külasta kaunist Stāmeriena lossi, et minna tagasi minevikku ning kuulda põnevaid lugusid ja legende parunite ajast!

Avasta Gulbene kauneid kohti – sõida väikse elektrirongiga, et vähem kui tunni ajaga näha kohalikke populaarsemaid vaatamisväärsusi ja turismiobjekte, tutvuda ajalooga ning avastada, kuidas linna igapäevaelus põimuvad omavahel muistne ja tänapäevane.

Mine seiklema! Külasta Baltimaade ainsa korrapäraselt töötava kitsarööpmelise Gulbene–Alūksne raudtee kodu Gulbenes. Rong sõidab iga päev ja kutsub reisile mööda Vidzeme laiu lagendikke. Suvehooajal veab rongi auruvedur Ferdinands, mis teeb kord kahe nädala jooksul laupäeval erisõidu.

Lisainfo:

Telefon: +371 2655 7582

Lõõgastu ja puhka Baltic Beach Hotel & SPAs

Vaid 15-minutise sõidu kaugusel Läti pealinnast Riiast ootab sind Jūrmala kuurordis mere kaldal hotell Baltic Beach Hotel & SPA, mis on ümbritsetud liivaluidetest ja mändidest!

Hotell pakub rahulikku puhkust mugavates ja moodsa sisustusega numbritubades, suurt spaarituaali- ja protseduurivalikut, maitsvat toitu restoranides ja baarides ning elamusrohket puhkust rannaklubis, kus võib kogeda kõige kaunimat ja romantilisemat suvist päikeseloojangut.

Külalised, kes soovivad ühendada meeldiva kasulikuga, on oodatud nautima hooajalist tervistavat puhkust Baltic Beach Hotel & SPA ravikliinikus. Klientidele pakutakse meditsiinispetsialistide väljatöötatud taastusraviprogramme, mis on kohandatud igaühe vajaduste järgi. Nendes sisalduvad protseduurid ja tegevused ravivad eri haiguste põhjustatud tüsistusi, parandavad kehalist vastupidavust ja psühhoemotsionaalset seisundit ning taastavad töövõime.

Lisainfo:

Koduleht: balticbeach.lv/

Telefon: +371 6 777 14 00

Hotel Jūrmala SPA avab suvehooaja

Peagi algab kaua oodatud suvi ja neljatärnihotell Hotel Jūrmala SPA alustab uut hooaega suurepäraste uudistega.

Hotelli restoran Jūrmala ootab külastajaid uuele suveterrassile, millelt avaneb kaunis vaade Jurmala peamisele turismitänavale Jomasele. Mis oleks palaval päeval veel parem, kui istuda varjulisel terrassil, nautida suurepärast toitu ja jahutavaid kokteile ning jälgida kuurortlinnale iseloomulikku saginat? Algavaks hooajaks on restorani tippkokk koostanud uue à la carte-menüü, hooajalise grillimenüü terrassil nautimiseks ja uue lastemenüü.

Et Jurmalat lähemalt tundma õppida, laenutage hotellist jalgrattad, haarake restoranist kaasa piknikukorv võileibade, salatite, puuviljade ja jookidega ning kutsuge lähedased väikesele seiklusele või romantilisele õhtule rannas.

Pärast palavat päeva saate end jahutada ühes neljast basseinist, mis asuvad hotelli Hotel Jūrmala SPA sauna- ja basseinikeskuses Wellness Oasis* . See on Jurmala üks suurimaid spaasid, kus saab nautida ravi- ja spaaprotseduure, saunu, basseine, mullivanne ning veejugasid. Lastele on olemas liumäe ja purskkaevuga madal bassein ning saun, kus saab vaadata multifilme.

Päeva võite lõpetada hotelli 11. korrusel asuvas baaris Seaside, kus pakutakse võrratuid kokteile ning lummavat vaadet linnale, merele ja päikeseloojangu värvides taevale.

Saame sel suvel kokku hotellis Hotel Jūrmala SPA!

* 04.–11.06.2023 on Wellness Oasis iga-aastaseks suurpuhastuseks suletud.

Lisainfo:

Telefon: +371 6778 4400

Võtke suvi vastu Jūrmalas

Suvi hakkab Jūrmalas tänavatel üha kindlamalt kanda kinnitama! Ilm on veel petlik, ent kõige kärsitumad püüavad juba rannaluidete vahel tuulevarjus olles esimesi päikesekiiri! Pakume välja mõned ideed, kuidas Jūrmalas lõbusalt ja hea tujuga suve vastu võtta.

Kui tulete Jūrmalasse koos lastega, siis on valik selge – teid ootab ees lõbutsemine veepargis Līvu Akvaparks. Veel soovitame külastada Jūrmala võrguparki ja Tarzani seiklusparki, mis asuvad Dzintari metsapargis. Jūrmalas ööbides tasub kahtlemata nautida ka spaahotellide pakutavat.

Kindlasti ärge jätke külastamata ka üht vanemat kuurordiobjekti – Ķemeri parki. Piki pargiteid on sadu kauneid lillepuhmaid, imetleda saab pitsidega kaunistatud suvepaviljone, väävliallikat Ķirzaciņa ja pargi uhkust – Ķemeri veetorni, mille ülemiselt platvormilt on näha lähem ümbrus kuni mereni välja.

Mis oleks aga Jūrmala ilma suure valge liivaga kaetud rannata! Tänu 24 km pikkusele rannikualale võite rannast leida nii aktiivse kui ka rahulikuma puhkuse jaoks sobivaid kohti ja ruumi on kõigile! Kevadel avatakse ka rannakohvikud. Mereäärsed hotellid pakuvad aga rannas luksusklassi teenindust.

Eriti kaunid vaated avanevad rannale päikeseloojangu ajal, kui päike värvib taeva mere kohal punakatesse toonidesse!

Lisainfo:

Telefon: +371 67 147 900

Jaga
Kommentaarid