Tulemusi koostades võeti arvesse, et reisija saaks oma raha eest võimalikult palju ja hea kvaliteediga asju. Lissabon selles vaates just esile tõusiski. Teisele kohale jäi Leedus asuv Vilnius, kolmandale Poolas asuv Kraków ja neljandale Kreeka pealinn Ateena.

Tulemused saadi, analüüsides tavapärase turisti kahtteist tüüpilist väljaminekut, mis reisil viibides tekivad: õhtusöök restoranis pudeli veiniga, kaheöine majutus vähemalt kolmetärnises hotellis, vaatamisväärsuste külastamine ja linna ühistranspordi kasutamine. Kõik need hinnad liideti kokku. Teist korda jääb küsitluses esikohale Lääne-Euroopa linn: tavaliselt on tiitli krabanud Ida-Euroopas asuv linn.

Võrreldes eelmise suvega tõusis Lissaboni turisti väljaminekute kogusumma vaid 2 protsenti (259 eurole). Kaks ööd kolmetärnises hotellis maksab Lissabonis ligikaudu 120 eurot, mis on 2022. aastaga võrreldes kõigest 5-protsendiline tõus. Igas muus linnas, mis küsitluses osales, on hinnad tõusnud üle 30%. Seetõttu jäid mitu linna Lissabonile suurelt alla: Veneetsia tulemus oli 790 eurot ja Amsterdami oma 837 eurot. Neid kahte peetakse ka Euroopa kõige kallimateks linnadeks.

Vilnius sai tulemuseks 260 eurot, mis jääb napilt võitjale alla. Teenused maksid Vilniuses ainult 25 senti rohkem kui Lissabonis. Veel tasub puhata Riias, Zagrebis, Budapestis või Varssavis, sest ka nende linnade tulemus jäi väga mõistliku summa piiridesse (300–400 eurot).

Kõige odavam majutus on peale Lissaboni, Ateena ja Vilniuse veel Krakówis ja Riias. Kõige rohkem tuleb majutuse eest välja käia Amsterdamis, Veneetsias, Dublinis, Firenzes ja Belfastis. Kõige rohkem tuleb restoranis raha välja käia Kopenhaagenis, Helsingis, Viinis, Genfis ja Nice’is.