Keskuses on mitu galeriid, raamatukogu ja restoran. See suletakse aastateks 2025–2030, et viia läbi vajalikud remondi- ja ehitustööd, eesmärgiga tagada hoone kestmine ka tulevikus.

Prantsusmaa kultuuriminister Rima Abdul Malak teatas plaanist selle kuu alguses ning ütles, et projekt läheb maksma 260 miljonit eurot. Projekti käigus muudetakse keskus modernsemaks ja hoonest eemaldatakse asbestid.

Esialgu pidi hoone suletama ja renoveerimistööd algama tänavuse aasta septembris, kuid see lükati edasi, sest 2024. aasta suvel toimuvad Pariisis suveolümpiamängud.

Pariisi südames asuv Pompidou, mis on nimetatud Prantsusmaa endise presidendi Georges Pompidou järgi, meelitab igal aastal ligi miljoneid külastajaid. Pompidou pakub ka üht parimat vaadet Pariisile. Renoveerimise käigus saab keskus uhiuue 1500-ruutmeetrise terrassi, kust avaneb vaade linna läänepoolsele küljele.

Ehitustööd aitavad vähendada keskuse energiaarveid 60% võrra. „Me oleme ilmselt üks kõige energiatarbivamaid hooneid Prantsusmaal, seega on see üsna hea uudis,“ ütles Centre Pompidou juht Laurent Le Bon.

Renoveerimise ajal pääsevad külastajad endiselt ligi mõnele keskuse vaatamisväärsusele. Näiteks kolitakse keskuses asuva avaliku raamatukogu 400 000 raamatut Pariisi Bercy linnaosas asuvasse ajutisse hoonesse Le Lumière'i. Centre Pompidous asub ka rahvusvaheline moodsa kunsti muuseum (National Modern Art Museum), mille maalid viiakse teistesse muuseumidesse üle Pariisi ja Prantsusmaa.