Vudila

Eesti suurim väliveepark

Vudila on veepark, millest lapsed öösel und näevad. Siin on erineva sügavusega basseinialad koos voolava jõe ning liumägedega.

Torusaunad

Kui peaks juhtuma, et vajad kuuma sauna, siis Vudilas ootab sind veepargi läheduses kaks suurt torusauna, kuhu mahub terve pere ja mõni tuttavgi lisaks.

Batuudid

Kellele ei meeldiks hüpata, kui miski sulle vägeva põrke juurde annab? Vudilas aitavad hüppevajadust rahuldada lisaks tavalistele hüppebatuutidele ka maabatuut ja mitu suurt õhkbatuuti, mis lasevad gravitatsiooni eirata ja pakuvad suurt rõõmu.

Sky-jump

See on hüppeabi 4.0, kus lisaks batuudipõrkele tõmbavad hüppajat kergelt üles ka kummidega traksid, mille külge ta turvaliselt kinnitatud on. Neid leiutisi on meil siin neli.

Vudila

Mängualad

Lisaks paljudele vahvatele väliatraktsioonidele on Vudilas palju tegevusi ka katuse all. Seal saab tegutseda, kui ilm pole parajasti kõige meeldivam.

Suur sisemine mängutuba

Bistroohoone teisel korrusel asub mänguala, mis on suur nagu Vudilas kombeks. Turnimine, pallimerega liumägi, lauatennis, didicar-rattad, kõverpeeglid, käpiknukuteater ning palju muud käelist ja mängulist tegevust.

Vudila

Elektrooniliste mängude maja

Siia on kokku toodud mängud neile, kellele meeldib teleriekraani ees oma osavust proovida. Oodatud on kõik Xboxi ja Playstationi sõbrad, kes Vudilas jooksmisest ja hüppamisest korraks vaheldust soovivad.

Lounge mängusaal

Suur mänguruum, kus jällegi rõõmu nii lastele kui ka vanematele. Jääb mulje, et Vudilasse polegi midagi uut lisada, sest kõik maailma mängud on siin juba olemas: erikujulised lauatenniselauad, õhuhoki, korvpall, palju elektroonilisi mänge jne.

Põrkeautod

Autodroomil liikuvate põrkeautodega sõitmiseks juhiluba vaja ei ole, masinad on avariikindlad, sest nad põrkavad kokkupuutel üksteisest eemale! Ja lõbu on garanteeritud.

ATV-d

Tõeline adrenaliinitekitaja. Lihtsamalt öeldes on see tegevus, mis tekitab elevust, paneb südame kiiremini lööma ja julguse ka natuke proovile. Kiiver pähe ja rehvivirnadest ehitatud raja vahele neljarattalise mootorsõidukiga sõitu nautima!

Vudila

Vesirattad

Meie järvel on kahte sorti veesõidukeid. Kui aerupaat proovitud või jalad on tugevamad kui käed ega plaani neid hetkel järele aitama hakata, siis on pedaalidega vesiratas äge sõiduriist, mille kapteniks asuda.

Aerupaadid

Vaimselt rahustav, füüsiliselt mõnusalt aktiivne. Minge kogu perega kaunile Kaiavere järvele aerutama ja ümberkaudset loodust nautima.

Ronila

Vudila meeskonna ja arhitektide poolt välja mõeldud turnimisatraktsioon kahel tasandil. Ronila on 11 m kõrge. Sõnu jääb väheks selle laheda asja iseloomustamiseks. Tulge ronima!

Vaatetorn

Meie renoveeritud vaatetorn annab hea võimaluse Vudila seikluste ründamiseks sõjaplaani pidada, kuna saad alast avara ülevaate.

Seiklusrajad ja turnimine

Vudilas on rohkelt turnimist ning ka väiksemad tegelased ei pea jääma elamusteta. Üks madalseiklusrada asub grillmaja taga platsil ja teine rannas ning seal on veel mitu turnimisatraktsiooni.

Vudila

Tasakaaluliinid

Tasakaaluliin on kahe posti vahele tõmmatud elastne rihm, mis arendab tasakaalu ja kannatlikkust. Areng toimub juba minutitega, tasakaalu kauem hoidmine pakub tõelise eduelamuse ning siis saab juba hakata õõtsuma üles-alla ning proovima kõndimist ühest otsast teise.

Discgolf

Siin saad viie korviga rajal proovida tohutult populaarseks saanud spordiala, mis on lihtne ja meelelahutuslik. Lennuta ketas korvi ja tee seda võimalikult väheste visetega, kusjuures pole üldse oluline, millise liigutusega viset sooritad.

Välitrenažöörid

Trenni? Miks mitte. Meil on 10 õuemasinat. Siin võib Vudilase saatja ennast treenida näiteks eelseisvaks aerutamiseks või vesirattasõiduks järvel, batuudil hüppamiseks või väsinud Vudilase õhtul voodisse tassimiseks.

Piknikuplatsid ja päikeseterrass

Igal vudilasel tuleb hetk, kui vaja korraks puhata ja/või kõht täis süüa. Ilusa ilmaga ei ole piknikule vastast ning päikeseterrass pakub mõnusa võimaluse istuda näoga päikese suunas ja lasta sellel ennast laadida. Mõlemad on mõnusad ühistegevused pere või muu seltskonnaga ning sarnaseid kohti selleks on üle kogu Vudila territooriumi.

Rannavolle

Veel üks sportlik tegevus seltskonnale. Rannaliiv on sõbralik pind maandumiseks ja palli üle võrgu löömine on hasarti tekitav meeskonnamäng.

Loomapere

Külasta kindlasti meie piknikuplatsi kõrval olevat väikest loomaparki, kus saad pai teha ja päevamuljeid jagada meie vahvatele kitsekestele, lammastele ja küülikutele. Vudilast leiad ka meie ponid ja hobused, kellega saad lisatasu eest ratsasõitu proovida.

Vudila

Teatrietendused (pühapäeviti kell 13 ja 15)

Üks kultuurne tegevus kuulub ideaalse päeva juurde. Pühapäeviti saab Vudila grillmajas vaadata lõbusaid ja õpetlikke kogupereetendusi, kus on alati kohal ka meie maskott Vuta.



Jaga
Kommentaarid