Martin Gauss, airBalticu president ja juhatuse esimees sõnas: „Meil on hea meel kuulutada välja senisest suurem sihtkohtade valik talvehooajaks.“ Gaussi sõnul on nad pühendunud Baltikumi ja nüüd ka Tampere piirkonnale ning eesmärk on siinse regiooni lennuühendust parendada. „Lisaks on meil väga hea meel tutvustada uusi otselende ning suurendada lennusagedust lemmikkohtadesse,“ lisas ta.

„Näiteks on nüüd kõik airBalticu baasid ühendatud päikeselise Tenerifega, mis tähendab veelgi paremat valikut meie reisijatele. Samuti sisaldab lennuplaan häid uudiseid talvespordialade armastajatele, sest plaani lisandusid Genf ja Turiin,“ tutvustas ta.

Gaussi järgi otsib airBaltic kogu aeg võimalusi oma lennuplaani mitmekesistamiseks ja „lähenev talvehooaeg ei ole erand“.

Alates tänasest saab peaaegu kõikidesse uutesse sihtkohtadesse lende broneerida airBalticu kodulehel. Esimene müügikampaania talveks algab 16. mail.

airBalticu sügistalvine lennuplaan

airBaltic pakub reise rohkem kui 70 erinevasse sihtkohta Riiast, Tallinnast, Vilniusest ja Tamperest läbi oma lennuvõrgustiku, mis ulatub Euroopasse, Skandinaaviasse, SRÜ ja Lähis-Ida riikidesse.