Lennujaama auto jätmise võimalus kadus aga 2022. aasta suvel – lennujaamast sai järsku keelutsoon, kuhu ei tohtinud autot parkida. See tuli üllatusena paljudele reisijatele, kes olid varem eelistanud lennujaama (või pärast reisi koju tagasi) sõita just rendiautoga.

„Alates 1. augustist 2022 ei saa enam Tallinna lennujaamas Bolt Drive’i autosid tasuta parkida ega seal ka sõitu lõpetada,“ kinnitas Bolt Drive’i pressiesindaja Liisi Maria Muuli.

„Plaanime lennujaama tagasi tulla niipea, kui näeme, et nõudlus teenuse järele kasvab,“ sõnas Muuli, lisades: „Loodetavasti juhtub see sellel aastal.“

Lennujaam muutis mullu parkimis- ja sissesõidureegleid. Nende järgi on lennujaama alasse võimalik autoga tasuta sõita vaid üks kord tunnis ja seda kuni 10 minutiks. Bolt otsustas seetõttu lennujaama sõites lisada kliendi arvele 2 eurot juurde.

Bolt sõlmis eelmisel nädalal ka liisingu raamlepingud Luminori ja Swedbankiga, millega pangad tagavad ettevõttele kokku kuni 126 miljonit eurot uute Bolt Drive’i autode finantseerimiseks. Raamlepingute eesmärk on kolmekordistada Bolt Drive’i autoparki Baltikumis ja pakkuda elanikele paremaid liikumisvõimalusi.