Tõeliselt puhkad 18+ mõisahotellis Mäetagusel

Kui tunned, et vajad igapäevarutiinist puhkust, ning tahaksid võtta aega iseendale ja kaaslasele, siis ootab sind Mäetagusel Eesti esimene ainult täiskasvanute mõisahotell von ROSEN spa. Tegemist on ainsa hotelliga Eestis, kus täiskasvanute keskkond ei ole mitte ainult spaas, vaid ka restoranis ja majutustiibades, kõlades kui vaikus ja rahu, mis sobib perfektselt lastevanematele, kes tahavad leida veidi aega teineteisele.

Kui kuulud nende külaliste hulka, kes soovivad lõõgastavat puhkust, siis kasuta juhust ja soeta varajasem saabumine. Nii saad juba päeval mõnuleda soojas spaas, pärastlõunal nautida hilist lõunasööki ja miks mitte ka kosutavat iluund, mis võib kiire elutempo puhul osutuda parimaks osaks sinu puhkusest. Õhtupoolikul veel paar massaaži ning päevale paneb punkti maitsev õhtusöök. Uus päev tervitab mantraga repeat!

Ka neil külalistel, kes otsivad hoopis aktiivset puhkust, soovitame varem saabuda. Nii jõuad ette võtta mõnusa matka Selisoo rabasse, mis annab sulle võimaluse loodusega omavahel olla, sest Seli rabas ei kohta sa rahvamasse. Hotelli mõisapargi servas asub üks Eesti parimaid diskgolfiradasid, mille tarbeks laenutatakse hotellist kaasa seljakott erineva profiiliga ketastega. Väljast tulles ootab sind ees mõnus 25-meetrine bassein, kus ujumiskilomeetreid koguda, ja päeva lõpuks ongi 20 000 sammu lihtsasti täis!

Von Rosen spa lubadused oma külalistele on soe spaa, kohalik toit, kõrge unekvaliteet ja kodune külalislahkus. Mõisahotelli spaas on õhk 30 ja vesi 29 kraadi ning kokku saab nautida seitset erinevat sauna. Restoranis peetakse lugu kohalikust toidust ja lühikesest tarneahelast (30 km raadiusest). Hotellis on tähtsal kohal hea uni. Selleks on kõikides tubades udusule analoogtekid ja -padjad ning puuvillane voodipesu. Kõige kõrgemaid hindeid on külalised andnud aga teenindajatele. Korduvate märksõnadena on sealjuures välja toodud sõbralikkust, tähelepanelikkust, empaatiat ja külalislahkust.

Soovime, et saaksid sellest kõigest osa!

Parimate pakkumiste nägemiseks ole kursis Mäetaguse Van ROSEN Spa tegemistega nii kodulehel kui ka sotsiaalmeedias.

Mäetaguse von Rosen spa
Pargi 1, Mäetaguse alevik, Ida-Virumaa
+372 5303 5436
info@moisahotell.ee
moisahotell.ee
fb.com/Moisahotell
instagram.com/maetaguse_moisahotell

LaSpa spaahotell – idülliline peatuspaik liivaranna ja mändide vahel

Laulasmaa liivaranna ja männimetsa vahel asuv LaSpa on koht, kus nautida, puhata ja tunda end hästi – nii kehas kui ka vaimus. LaSpa sobib paaridele, kes unistavad romantilisest puhkusest, peredele lõbusaks koosviibimiseks, kuid ka sulle, kes sa reisid üksi ja vajad veidi aega iseendale.

LaSpa hotell koosneb kahest erinevast hoonest: peahoonest ja 2022. aasta lõpus täielikult renoveeritud luksuslikust põhjamaisest rannamajast. Meil on kolm eripalgelist restorani: pererestoran Liiv koos suure väliterrassiga, buffet-restoran Käbi ja gurmeerestoran Wicca, mida soovitavad Michelin Guide 2022 Estonia ja White Guide.

Avaras vee- ja saunakeskuses ootavad sind kuus erinevat basseini ja sauna. Hotelli teisel korrusel asuv Naudi LaSpa heaoluspaa pakub erinevaid keha- ja näohoolitsusi, kasutades parimaid spaa kaubamärke Cinq Mondes, Swissline ja Hiiumaa Muda ning rakendades seejuures oskuseid ja teadmisi kogu maailmast.

Tere tulemast heaolumaailma looduse keskele!

LaSpa spaahotell
Puhkekodu tee 4, Laulasmaa, Lääne-Harju vald
+372 687 0800
reservations@laspa.ee
laspa.ee
facebook.com/LaulasmaaSpa

Tallink Spa & Conference hotell – imeline lõõgastus vanalinna serval

Tallink Spa & Conference hotelli Aqua Spa veekeskus on mõnus puhkuseoaas vanalinna serval, kus saab võtta aja maha nii kallima, sõprade kui ka perega või kasvõi täiesti üksi.

Lõõgastavat spaaelamust pakuvad mullivannide ja basseinide kõrval erinevad saunad klassikalisest Soome saunast kuni aurusaunade ja eksootilise hamamini välja. Eriliselt meeldejäävaid elamusi pakub basseinibaar, mis lubab oma tellimuse esitada otse keset vees mõnulemist ning valmistab suurima heameelega erinevaid smuutisid ja lahedaid kokteile nii suurtele kui ka väikestele!

Suviti on avatud ka mõnus välibasseiniala, kus värskes õhus puhkust ja kokteile nautida. Kui mõni pühapäev vajab lisavunki, võib pärast basseinides hullamist suunduda kogu perega restoran Nero armastatud pere-brunch’ile. Sealselt rikkalikult buffet-laualt leiab igaüks midagi oma maitsele ning lastele pakub elevust lahe multikategelane, kelle käe all valmivad näomaalingud ja õhupalliloomad.

Nii vanalinn, Noblessneri sadamalinnak kui ka kruiisiterminal on veekeskusest vaid jalutuskäigu kaugusel, mis annab hea võimaluse pärast ujumist, saunas lõõgastumist või kosutavat brunch’i ka väiksele linnatuurile minna.

Club One´i kliendile kehtivad soodustused nii veekeskuses, ilukeskuses kui ka restoranis.

Tallink Spa & Conference Hotel
Sadama 11a, 10111, Tallinn, Eesti
+372 630 1028
spa@tallink.ee
hotels.tallink.com/et/veekeskus-ja-heaolu/veekeskus-ja-saunad/aqua-spa
facebook.com/tallinkhotels

Lõõgastava puhkuse Tartus muudab täiuslikuks V Spaahotelli külastus!

Tartu on heade mõtete linn, kuid aeg-ajalt tasub aeg maha võtta ning anda kehale ja vaimule puhkust. V Spaahotell võtab lahkelt vastu kõik külastajad, nii pered kui ka paarid, tartlased ja kaugemad külalised, pakkudes kõigile enneolematut elamust ning lõõgastust.

Vahvat vaheldust leiame kõigile oma külalistele erinevate toatüüpide ning mitmekülgsete majutuspakettide näol. Muuda oma lõõgastus tõeliselt meeldejäävaks, nautides elamusi täis saunarituaale, mis on soola- ja saunamaailma külalistele täiesti tasuta! Lisaks mitmele traditsioonilisele rituaalile leiab valikust ka Maroko rituaali, kus elamus on garanteeritud.

V Spaahotellis ootab sind ka 11 erinevat basseini ja mullivanni, kus saad lasta lõõgastusbasseini veealustel massaažidel oma keha mudida ja pärast seda koos põnnidega vahvate veeatraktsioonidega lastebasseinis hullata. Unusta maailmamured sooja veega täidetud Jaapani basseinis või võta julgus rindu ja kõnni läbi Kneippi teraapia külma ja sooja vee jalutusraja. Hellita ennast ka meelepäraste hoolitsusega V Spa heaolumaailmas, kus hoolitsusi, mille vahel valida, on rohkem kui 80.

Maitsva punkti puhkusele paneb restoran Joyce, kus ootab ees maitseelamustest pakatav à la carte menüü hõrgutavate maitsetega, millele pakub ainulaadset täiendust unikaalne signatuurkokteilide list. Kõike seda Tartu südames, Kvartali keskuses.

Broneeri suvepuhkus aegsasti, sest kuupäevad täituvad kiiresti. V Spaahotellis on ilmastikukindel suvepuhkus garanteeritud!

Jaga
Kommentaarid