Garg ei olnud nõus kohta vahetama, sest maksis selle eest lisatasu. Selle peale pidi sisulooja terve lennu vältel kogema naise poolt solvavaid kommentaare ja mõmisemist. Garg postitas juhtunust video TikTok'i, mis sai ruttu viraalseks ja kogus mitukümmend tuhat vaatamist.

„Kui tegu on vanemaga, kellel on väikesed lapsed, siis ilmselgelt olen nõus kohta vahetama, kuigi see on tüütu. Aga see on mõistetav, sest tegemist on väikeste lastega,“ ütles Garg videos.

Ta jätkas, et tänasel lennul paluti temal loobuda akna äärsest kohast ja istuda keskele, selleks, et ema saaks oma 16 või 17 aastase pojaga kõrvuti istuda. „See noormees rääkis terve lennuki pardale mineku aja oma tüdruksõbraga telefonis. Ta ei ole laps, ta on täiskasvanu,“ kirjeldas Garg toimunut.

Kui sisulooja oli oma kohale maha istunud, palus ameeriklanna, et too temaga kohad vahetaks ja istuks mõned read tahapoole, keskmisesse istekohta. Garg küsis, kes naise poeg on ja naine viitas vähemalt 195cm pikkusele noormehele. Sisulooja ei osanud midagi vastata, sest ta ei tahtnud naise eksimuse tõttu kohta vahetada. Gargi sõnul oleks naine pidanud reisi paremini planeerima ja ostma kohad pojaga kõrvuti.

Garg vastaski, et ei ole nõus kohta vahetama. Selle peale ameeriklanna märgatavalt vihastas ja terve lennu vältel käitus sisuloojaga ebaviisakalt.

Hea lugeja, oled sarnast olukorda kogenud? Kirjuta sellest meile aadressil vihje@delfi.ee