„Muudatused meie pardateenustes on osa paljudest meetmetest, mille võtame kasutusse Finnairi kasumlikkuse taastamiseks,“ selgitas Finnairi pardakliendikogemuse juht Eerika Enne. „Kaugendudel on kõikides reisiklassides põhiteenuseks toekas eine. Teine teenus on kas kerge eine või suupiste, sõltuvalt marsruudist ja lennuaegadest. Lühematel kauglendudel New Yorgis ja Dubais ei pakuta turistiklassis teise toidukorra teenust, suupisteid ning jooke saab osta pardamenüüst.“

„Euroopa lendudel sõltub äriklassi söögiteenus marsruudist nagu varasemaltki. Mõnedel lendudel asendatakse salatid sooja toiduga. Turistiklassis pakume jätkuvalt tasuta vett ja mustikamahla. Jooke ja suupisteid saab osta pardamenüüst ning toitu saab enne lendu ette tellida,“ lisas Enne.

„Teenindus meie kauglendudel sõltub reisiklassist, marsruudist ja lennuaegadest,“ sõnas Enne. Pikamaalendude äriklassis saab endiselt kaks korda süüa. Sõltuvalt lennugraafikust on peamiseks toidukorraks kas hommiku-, lõuna- või õhtusöök. Kogu lennu jooksul on saadaval ka suur valik jooke.

Pikamaalennu turistiklassis on sõltuvalt marsruudist üks või kaks söögikorda. Lendudel pakutakse turistiklassis reisijatele tekke, kuid patju enam mitte. Lennufirma selgitas, et paljud kliendid reisivad oma padjaga.

Euroopa lendude äriklassis sõltub söögiteenus marsruudist. Šampanja asendatakse vahuveiniga. Turistiklassis pakutakse endiselt tasuta vett ja mustikamahla.