Sotsiaalmeedias jagab pere postitust, kus nad kirjutavad, et 10. märtsil varastati pere matkaauto numbrimärgiga 001 AMF Saksamaal Berliini lähistel Euroopa suurima veekeskuse Tropical Islandsi tasulisest parklast.

Pere jõudis veekeskuse parklasse matkaautoga reedel umbes kell 13 ning tagasi parklasse naasti kell 19. Vahepealse kuue tunniga varastati tasulisest parklast nende matkaauto, mille pere oli soetanud umbes kuu aega tagasi. Matkaautos oli perel kõik, et tunda end võimalikult koduselt reisil.

Varguse avastades teavitas pere koheselt Saksamaa politseinike. Kuna Poola piir on veekeskusest umbes100 kilomeetri kaugusel, arvatakse, et vargad suundusid autoga just sinna poole.

„Samuti nagu meil, meie lähedastel, juristidel ja veekeskuse turvameeskonnal, on ka politseil kaudne arvamus, et tegemist on „etteplaneeritud kuritegevusega või tellimustööga“. Arvatakse, et meid jälgiti ja meie kohta tehti „uurimustööd“ alates 24.02 kui esimese öö Varssavi lähistel tankla parklas ööbisime,“ kirjutab pere oma postituses.

Tänaseks on pere pöördunud kõikidesse asutustesse, kes saaksid abiks olla matkaauto leidmisel. Samuti palutakse inimeste abi, kes aitaksid viia auto leidmiseni.