Veebruaris toimusid Tallinnast regulaarlennud 32 sihtkohta ja lendude keskmine täitumus oli 70%. Kõige rohkem, ligi 50% reisijatest, lendas suurematesse sõlmjaamadesse - Helsingisse, Riiga, Frankfurti, Stockholmi ja Varssavisse. Neile järgnesid London, Milano ja Istanbul.

AS-i Tallinna Lennujaam juhatuse liikme Anneli Turkini sõnul on veebruarikuu reisijate number rõõmustav. „Kõrge inflatsiooni ja suurte küttekulude taustal on meil hea meel näha, et jätkuvalt leitakse võimalusi reisimiseks. Tallinna lennujaama lennuliiklus on taastunud praktiliselt koroonaeelse tasemeni olukorras, kus meil on endiselt puudu lennud Ukraina, Valgevene ja Venemaa suunal, mis varasemalt moodustas ligi 10% meie reisijate arvust,“ selgitas Turkin.

Veebruari koolivaheaeg tõi lennujaama tavapäraselt rohkem liiklust. Lende kasutati nii päikese- kui suusareisideks ning linnapuhukuseks. „Olime koolivaheajaks ette valmistunud ja erinevatesse üksustesse rohkem töötajaid planeerinud. Veidi rohkem võis aega kuluda autoga lennujaama tulnud reisijatel vaba parkimiskoha leidmisel, sest parklad olid üsna täis ning nüüdseks on taastunud tavapärane rütm,“ rääkis Turkin.

Veebruaris läbis regionaalseid lennujaamasid 4148 reisijat. Enim reisijad kasutas Kuressaare lennujaama, mida läbis 2926 reisijat ning mullusega kasvas reisijate arv 49%. Kärdla ja Tallinna vahel alustas jaanuari lõpus lendamist uus vedaja Diamond Sky, mis lendab varasemast suurema, 33-kohalise lennukiga. Kärdla lennujaama läbis 824 (+48%), Ruhnut 231, Pärnut 150 ja Tartut 17 reisijat. Kihnu lennuväljal veebruaris lennuliiklust ei toimunud.