Lennufirma innustab konkursist osa võtma erinevates vanusegruppides inimesi - ka neid, kes juba omavad pikaajalist töökogemust mõnes teises valdkonnas. Kokku kavatseb lennufirma värvata üle 650 uut pardameeskonnaliikme. Käesoleval aastal liitub ettevõttega 100 uut töötajat.

Alīna Aronberga, airBaltic’u vanem asepresident personalivaldkonnas: „Käeosleval aastal jätkame varem kasvandatud kasvuga nii lennukite, lendude, reisijate, sihtkohtade kui ka muidugi töötajate suunal. Meeldiv lennukogemus ja suurepärane teenuste kvaliteet sõltub väga suures osas professionaalsest meeskonnast. Just meie pardameeskonnad saadavad reisijaid lühi- ja pikaajalistel reisidel ning hoolitsevad nende heolu eest lennu ajal.“

Praeguseks töötavad airBaltic’us 30 erineva rahvuse esindajad. Ukraina sõja algusajast töötavad lennufirma meeskonnas ka 50 inimest ukrainast.

Pardatöötaja koolitus eeldab neljakuist õppeperioodi mida saab ühendada õppe – või tööprotsessiga oma praegusel töökohal. Õpingute aja jooksul saavad programmi läbivad noored spetsialistid stipendiumi, liitudes meeskonnaga aga konkurentsivõimelist palka ja tunnitasu, samuti aga paindliku tööplaani ja reisihüvesid kogu perekonnale.

airBaltic pakub reise rohkem kui 70 erinevasse sihtkohta Riiast, Tallinnast, Vilniusest ja Tamperest läbi oma lennuvõrgustikku mis ulatub Euroopasse, Skandinaaviasse, SRÜ ja Lähis-Ida riikidesse.