Veebruarist on uus teenus kättesaadav firma kodulehel aadressil www.airbaltic.com ja sobib neile reisijatele, kes maksavad piletite eest oma pangakontolt, kasutades Citadele panga Klix lahendust.

Jolanta Rema, airBaltic’u asepresident e-kaubanduse ja jaotusvõrgu alal Commerce and Commercial Distribution of airBaltic: „Meie eesmärgiks on pakkuda oma klientidele tipptasemel teenust, mis tänapäeval tähendab ka mugavat ja kliendi ootustele vastavat maksesüsteemi. Nii nagu airBaltic, ka Citadele on innovatiivne ettevõte ja meil on hea meel laiendada meie koostööd pakkudes reisijatele veelgi laiema makselahenduste valiku, millega kaasas käib veelgi parem kasutajakogemus.“

Vladislavs Mironovs, Citadele juhatuse liige, strateegiajuht: „Klixi lahendus annab reisijatele rohkem vabadust veebis maksta. Reiside planeerimine on üks olulisemaid osasid enne väga oodatud reisi ja Klix koos airBalticu klienditeekonnaga muudab selle sujuvaks.“

Revolut digitaalse panka kasutab üle 25 miljoni globaalse tarbija, kellest 160 000 on pärit Lätist.

Klix on kõik-ühes-makseteenuse pakkuja, mida toetab Citadele pank, mis pakub kaardimakseid, makseid ostjate internetipangast ja ainulaadset „osta kohe – maksa hiljem“ lahendust, mis võimaldab klientidel võrrelda mitme laenuandja parimaid pakkumisi ja allkirjastada lepingut digitaalselt reaalajas. Klix pakub fintech‘i kiirust koos panga stabiilsuse ja turvalisusega.

airBaltic pakub reise rohkem kui 70 erinevasse sihtkohta Riiast, Tallinnast, Vilniusest ja Tamperest läbi oma lennuvõrgustikku mis ulatub Euroopasse, Skandinaaviasse, SRÜ ja Lähis-Ida riikidesse.