Reisikorraldaja Join Up Baltic lisas sel talvehooajal nädalas juurde ühe lisalennu Tallinnast Egiptusesse Sharm el Sheikhi, kuna Eestis kasvab järjepidevalt nõudlus reisimise järele.

Alates 25. veebruarist korraldab reisikorraldaja reise Sharm el Sheikhi otselennuga Tallinnast kolm korda nädalas.

„2023. aasta esimesel kuul oleme Balti riikides täheldanud positiivseid muutusi reisijate harjumustes. Nõudlus populaarsemate sihtkohtade järele kasvab ning koostöös meie strateegilise partneri SkyUp Airlinesiga oli meil võimalik võtta arvesse reisijate vajadusi ja lisada talvehooajal juurde lende Egiptusesse,“ ütles Join Up Balticu tegevjuht Sabina Saikovskaja.

„Kuna töötame koos Ukraina suurima reisikorraldajaga Join UP!, millel on Egiptuse suunal 10-aastane laialdane kogemus, saame Egiptuses pakkuda 40 eksklusiivset hotelli, mis on saadaval ainult Join Up Balticu kaudu. On näha, et Balti riikide reisijad hindavad seda, ja meil on hea meel, et üha rohkem reisijaid valib meid enda reisikorraldajaks.''

Eelmisel aastal eelistasid reisijad nii pandeemia kui ka Ukraina sõja mõjul enamjaolt viimase hetke reise. „Nüüd, 2023. aasta alguses, planeerib rohkem inimesi oma reise ette. See on muidugi positiivne nii meile, reisiagentidele kui ka reisijatele endile – meile annab see võimaluse planeerida ette täpne lennuprogramm, tuua turule uusi sihtkohti. Reisijatele annab see võimaluse saada paremaid pakkumisi ning laiema valiku hotelle ja teenuseid,“ lisas Saikovskaja. „Oleme 2023. aasta suhtes optimistlikud ja ootame reisituru kasvu ning oleme valmis lisama juurde sihtkohti kohe, kui selleks nõudlus ilmneb.“

Join Up Baltic on esimene reisikorraldaja Balti riikides, mis pakub alates 7. maist ja terve suve jooksul kord nädalas reise Tallinnast Sharm el Sheikhi ka suvel. „Oleme tulnud Balti turule, et luua Eesti reisijatele uusi reisimisvõimalusi ja võimalust avastada midagi uut. Suvine Egiptus pole Balti riikides varasemalt olnud tavapärane sihtkoht, kuid Egiptuse ilm ei erine palju ka teiste populaarsete suvehooaja sihtkohtade ilmast.

Egiptuses on palav, kuid kuivem, seega on ilm nauditav ka suvekuudel. Ja mis peamine – Egiptus pakub hea hinna eest suurepäraseid vaba aja veetmise võimalusi erinevatele vajadustele. Lisaks on see suurepärane võimalus sukeldujatele ja veealuse elu austajatele – Punase mere ilu saab nautida aastaringselt,“ ütles Sabina Saikovskaja.