Annetuse Ukraina kaitsjate meditsiiniabi heaks saavad teha UNITED24 vahendusel kõik soovijad läbi annetuskasti: https://donorbox.org/skyup.

2022. aasta novembris tõi Ukraina lennufirma SkyUp Airlines turule esimese UNITED24 logoga lennuki, et tuletada maailmale meelde Ukrainat ja koguda annetusi riigile vajalikuks meditsiiniabiks. Tänaseks on teinud lennuk kokku 43 lendu ja transportinud üle 9000 inimese. Lennud on peatunud kümnes riigis ja neljateistkümnes lennujaamas: Prantsusmaal, Portugalis, Eestis, Lätis, Rumeenias, Poolas, Rootsis, Moldovas, Egiptuses ja Tuneesias.

Imagine Dragons 2014. aasta Grammy'del

„Maailmakuulus bänd Imagine Dragons sai UNITED24 saadikuteks 2022. aasta juulis. Sellest alates on nad järjepidavalt kaasa löönud Ukrainat abistavates projektides. Nad on osalenud annetuste kogumisel kiirabile, loosinud välja autogrammiga kitarri igakuise annetuse tegijatele, osalenud Ukraina iseseisvuspäeva kontserdil ja salvestanud tervitussõnumi SkyUp reisijatele. Oleme nende toetuse eest väga tänulikud ja usume, et ühel päeval saab bänd salvestada veel ühe väga erilise tervituse – esimesele Kiievisse suunduva lennu reisijatele,“ ütleb Yaroslava Gres, UNITED24 koordinaator.