Tähista sõbrakuud 18+ Mäetaguse von Rosen spas

Rutakas maailmas kipub meelerahu toitev vaikus nii mõnigi kord muutuma luksuskaubaks. Vajadus sooja spaa, kohaliku toidu ja kõrge unekvaliteedi järgi on ajas pidevalt suurenemas.

Mäetaguse von Rosen spa hotellis seda luksust jagub – siin saab tähistada kaaslasega romantilist sõbrakuud ja pühenduda segamatult vaid teineteisele. Kolmapäevast laupäevani on oodatud ainult täiskasvanud külalised, pühapäevast teisipäevani ka lastega pered.

Siinses spaas on mitmeid võimalusi hellitada keha ja vaimu – ujumisrajad, üheksa sauna, mullivannid, lõõgastuspesad ja massaažibassein. Kui supelmaja kasutamine on toa hinna sees, siis privaatsesse sauna tagatuppa tuleb eraldi pääse lunastada – soetades näiteks Romantikapaketi, saate osa ka tagatoa mõnudest. Ennevanasti oli tagatuba koht, kuhu kõiki ei lastud- sael taastuti päevatööst, raviti ja kosutati end.

Mõisahotelli kõige populaarsem pakett on Maitsekohtunike pakett, kus restoranis pakutakse viiekäigulist õhtusööki, kus saab maitsta läbilõiget tervest à la carte-menüüst ja toidukordadele võib ka hindeid anda – see mänguline maitseelamus sobib samuti ideaalselt sõbrakuus nautimiseks. Oleme kohaliku toidu ja lühikese tarneahela fännid ja seetõttu kasutame oma köögis peaasjalikult kohalikku toorainet.

Kogu hotellikülastusele lisab luksuslikkust ka tagatud unekvaliteet – kui öö hakul meie uutesse hingavatesse ja kohevatesse patjadesse-tekkidesse sukelduda, tuleb sügav ja kosutav uni kohemaid.

Mõisakass Miisbeth von Rosen, sõpradele lihtsalt Miisu, näitab puhkamise meistriklassi ette, teda leiab magamas nii diivanil, radiaatori peal kui ka hotellitubade tiivas.

Vaikust, meeletoitu ja kosutust – seda kõike pakub Mäetaguse von Rosen spa.

Vaata talvepuhkuse videot siit!

Mäetaguse von Rosen spa
Pargi 1, Mäetaguse alevik, Ida-Virumaa
+372 5303 5436
info@moisahotell.ee
moisahotell.ee
fb.com/Moisahotell
instagram.com/maetaguse_moisahotell

LaSpa spaahotell – idülliline peatuspaik liivaranna ja mändide vahel

Laulasmaa liivaranna ja mändide vahel olev LaSpa on koht, kus nautida, puhata ja tunda end hästi – nii kehas kui ka vaimus. LaSpa sobib paaridele, kes unistavad romantilisest puhkusest. Peredele lõbusaks koosviibimiseks, kuid ka Sulle, kes sa reisid üksi ja vajad veidi aega iseendale. LaSpa on ideaalne peatuspaik ka siis, kui soovid paar päeva töötada kontorist eemal, nautides samal ajal ümbritsevat loodust, spaahoolitsusi ja sportimisvõimalusi.

LaSpa koht, kus tähistada kõikvõimalikke sündmusi, iga ettevõtja saab pakkuda oma meeskonnale suurepärast vaheldust tavapärasele kontoriõhkkonnale.

LaSpa hotell koosneb kahest erinevast hoonest: LaSpa peahoonest ja 2022. aasta lõpus täielikult renoveeritud luksuslikust põhjamaisest rannamajast. LaSpas on kolm eripalgelist restorani, sealhulgas gurmeerestoran Wicca, mida soovitab Michelin Guide 2022 Estonia ja mida hindab ka White Guide.

Avaras vee- ja saunakeskuses ootavad Sind kuus erinevat basseini ja sauna. Hotelli teisel korrusel asuv Naudi LaSpa heaoluspaa pakub erinevaid keha- ja näohoolitsusi.

Tere tulemast heaolumaailma looduse keskele!

LaSpa spaahotell
Puhkekodu tee 4, Laulasmaa, Lääne-Harju vald
+372 687 0800
reservations@laspa.ee
laspa.ee
facebook.com/LaulasmaaSpa

Wagenkülli hotell – luksuslik lossispaa

Lossikompleksi miljööväärtuslik ala hõlmab endas juugendstiilis lossi, à la carte-restorani, luksuslikku lossispaad ja 1930ndate stiilis hotelli.

Wagenkülli hotell pakub luksuslikku ja romantilist majutust kahes erinevas ajaloolises hoones – juugendstiilis lossis ja funktsionalistlikus pargimajas, mis on ühendatud lossiga läbi maa-aluse tunnelgalerii. Iga tuba on eriline tänu oma võrratule ajaloole ja pilku köitvale arhitektuurile.

Lossispaa Wagenkülli hubane, samas elegantne ja luksuslik atmosfäär äratab sinu meeled ning mõjub neile lõõgastavalt – rahustavad helid ja hubane valgus, erinevate temperatuuride ning niiskustasemetega saunad, õdusad veesilmad ja mitmed privaatsed lõõgastus- ning puhkealad peletavad väsimuse ja stressi.

Lossispaast leiad karastava külmaveeoaasi, veemassaažiga basseini, välibasseini, Jaapani vanni, auru- ja aroomi-, soola-auru-, suitsu-, Soome ning merevaigusauna. Lisaks hulk lõõgastus- ja hoolitsusprotseduure.

Lossis asuv restoran pakub imelisi maitseid ja ajaloolist atmosfääri ning lossi köögis valmivate roogade eripäraks on täiuslikud maitsenaudingud, mis valmivad Josperi puusöeahjus.

Tule varju argipäeva eest ja unusta aeg!

Lossispaa Wagenküll
Taagepera küla, Tõrva vald, Valgamaa
+372 766 6390
info@wagenkull.ee
wagenkull.ee
facebook.com/wagenkull

Hestia Hotel Strand – Sinu puhkusest saab sündmus

Hestia Hotel Strand kutsub olenemata aastaajast Pärnusse mõnulema. Mugavad 187 tuba, millest enamik kauni merevaatega, pakuvad lõõgastavaid puhkehetki perele, sõpradele ja paaridele.

Lõõgastavat spaaelamust saab kogeda nii vee- ja saunaspaas kui ka heaoluspaas. Vee- ja saunaspaast leiab klassikalise Soome sauna 90 °C temperatuuriga, kus viibimine kiirendab naha vereringlust, mis omakorda intensiivistab higistamist – suurepärane viis keha puhastuseks! Rikkalikus valikus on olemas veel aurusaun, sanaarium, leilisaun, massaažibassein, värskendav tünn, mullivann, ujumisbassein ja lastebassein.

Heaoluspaa pakub aga hoolitsusi alates massaažist kuni maniküürini välja. Hestia Hotel Strandis on ainuke salong Pärnus, kus kasutatakse vaid Eesti päritolu looduskosmeetikat.

Konverentsikeskuses on kaheksa erineva suurusega ruumi rahuldamaks ka kõige nõudlikuma kliendi vajadusi seminari või konverentsi korraldamiseks. Hotelli personal hoolitseb kõige vajaliku eest ning pakub personaalseid ja kvaliteetseid terviklahendusi edukaks ja õnnestunud sündmuseks.

Perepuhkuseks on Hestia Hotel Strand ideaalne koht. Tegemist ongi lausa perespaaga. Lisaks soojale (32 °C) ja madalale lastebasseinile, mis kutsub suplema ka kõige pisemaid spaagurmaane, on hotellis imeline Lotte Mängustuudio. Leiutajateküla Lottele meeldib aeg-ajalt sõpradega lõbutsemas käia just Lotte Mängustuudio elamuskeskuses, mis on suunatud nii maailma avastavatele lastele kui ka uudishimulikele täiskasvanutele. Mängustuudio jaguneb kolmeks osaks: rand, piknikuala ja filmistuudio. See on uus koht, kus on võimalik sukelduda sinisesse pallimerre, lennutada vasaraheitega end Filipiinidele, produtseerida oma film, luua muusikat ja vändata jalgrattaga kino käima! Samuti võib pidada Lotte Mängustuudios sünnipäeva – meeleolukas pidu on garanteeritud.

Hestia Hotel Strand
A. H. Tammsaare pst 35, Pärnu
+372 447 5370
info.strand@hestiahotels.com
hestiahotels.com
facebook.com/hestiahotelstrand

RING spaa & saunad & sport – täiuslik nauding liikumisest ja lõõgastusest

Erakordselt äge spordi- ja spaakeskus, kus on kümne saunaga spaa, Ring kohvik, Eesti moodsaim korvpallikompleks, soojendatud liivaga rannavolle- ja jalkaväljakud, ning 24/7 avatud jõusaal Gym!

Eesti kõige uuemas sauna- ja spordikeskuses on palju valgust, basseine ja saunasid. Olgu saunaks ükstaspuha milline kümnest täiesti erinevast saunast, elamus heast leilist on garanteeritud.

RING spaa & saunad pakub väga mitmekesist saunatamiste valikut kõikidele saunasõpradele. Avastamisrõõmu kingib väliterrassil asuv ruumikas puuküttega saun regulaarsete saunarituaalidega. Kuumad leilipahvakud, saunavihad ja saunameistri pangest pakutav jahutav vesi kütab üles nii õhusoojuse kui ka saunaliste tuju. Peale saunarituaali ootavad väliterrassil tõeliselt karastav välibassein ja sooja veega mullivann. Vene saunas hiilgab valgetest käsitsi valmistatud ahjupottidest saunaahi, mõnusalt niisket leili muudab veelgi ägedamaks just Vene sauna sobiv muusika. Üllatusena keset Õismäge pakub Eesti suitsusauna stiilis laiade lavalaudadega saun kõrvalepõiget lapsepõlveaegsesse vanavanemate tallu. Puiduhõnguline kasesaun loob illusiooni varasuvisest metsatukast, lõhnav kadakasaun viib aga mõtted Saaremaale. Hamam’is on mõnusalt kuum ja suur lavats, kus läbi niiske veeudu ning idamaiste aroomide saab nautida vaikseid hetki. Ehtsast oonüksist hubases madalama temperatuuriga merevaigusaunas saab pooleldi lamades kuulata kauneid helisid ja lasta ajal lihtsalt lennata. Valikus on ka aurusaun, vahemereline soola-aurusaun ja Saunumi saun.

Kiirustada ei ole vaja, sest RING spaas & saunades on külastus ajapiiranguta!

Kui saunaring tehtud või vajad saunatamise vahepeal veidike jahutust, siis mitmekülgsed basseinid ja väiksematele spaasõpradele mõeldud mõnusad lombikesed ootavad sulistama. Vahvate atraktsioonidega lastealal lõbutsevad nii päris pisikesed kui ka suuremad veesõbrad. Ringis on olemas ka beebidele mõeldud armas väike bassein. Ringlev veevool, erinevad joad ja kosed ning pulbitseva veega mõnulemisalad lihtsalt kutsuvad nautima.

Peaks aga nälg näpistama hakkama või janu tekkima, siis pakub spaabaar kosutuseks laia valikut värskendavaid jooke ja maitsvaid suupisteid. Ring kohviku menüüs on lisaks maitsvatele pitsadele ja mahlastele võileibadele ka hea hinnaga päevapakkumised.

Tähtpäevad ja sündmused RING spaa & sport keskuses:

  • rannavolle, rannatennise või -jalkamatš soojendatud liivaga väljakul;

  • pidu privaatsel teise korruse 18+ lõõgastusalal kuni 50 sõbrale;

  • luksuslik spaa-lounge koos leilisauna, mullivanni ja tubakatoaga;

  • laste sünnipäevatuba otse basseinide kõrval;

  • spaabaaris suussulavad pitsad ja maitsvad jätsikokteilid.


Jaga
Kommentaarid