9.–11. veebruarini toimuv Tourest toimub juba kolmekümnendat korda ja kui viimasel kahel aastal pole reisisellid saanud messimelu nautimas käia, siis nüüd toimub legendaarne reisimess taas oma täies eheduses.

„Veebruari teine nädalalõpp on see aeg, kus reisisektor on oma parimas turunduslikus vormis ja laotab messikülastajate ette oma parimad pakkumised. Tourest ei ole ainult müügisündmus või ostufestival – see on suur puhkusevalikute kaubamaja, kus nõu annavad oma ala parimad tegijad,“ ütles Eesti Turismi- ja Reisifirmade Liidu peasekretär Merike Hallik.

Touresti teeb eriliseks see, et külastajatel on võimalik mugavalt leida oma puhkuseplaanidele raamideta täislahendus. Olgu selleks siis nelikveolistel maasturitel sõit läbi Aafrika, loodusreis Lõuna-Ameerika pampadesse või luksuslik hotellipuhkus Türgi parimates kuurortides.

Kui tavaliselt võib puhkuse planeerimisele minna nädalaid, sest internetist tuleb otsida soodsaid lennupileteid, siis vastavas sihtkohas hea hinnaga majutust ja lõpuks tegeleda ka transpordi, meelelahutuse, ekskursioonide ning muude tegevuste planeerimisega reisi sihtkohtades, siis Tourestil teevad selle töö messikülastaja eest kohapeal ära parimad turismi ja meelelahutuse asjatundjad.

„Touresti üks missioone on läbi aastate olnud süstida inimestesse reisilusti ja anda inspiratsiooni puhkuseplaanide tegemiseks. Kui inimesel on mõni unistus, siis meie aitame selle täita. Olgu selleks pingviinide nägemine, seiklus kõrbes või hoopiski kulinaarse sisuga rännak idamaades. Tähtis on see, et Tourestil olevad reisiprofessionaalid on kõik need seiklused tihti ise läbi teinud ja oskavad seetõttu väga hästi soovitada, kuhu minna, millal minna ning millele tähelepanu pöörata. See on sisuliselt hindamatu kogemus, mida nad on nõus lahkesti kõigile soovijaile jagama,“ selgitas Hallik.

Touresti peahallist ehk Global Village’ist leiab selgi korral Eesti suurimad reisiettevõtted, nagu Novatours, Reisiekspert, Estravel, Go Travel, Germalo Reisid, Nikal Travel, Tiit Reisid ja Tensi Reisid. Need, kes ei soovi traditsioonilise puhkusepaketi käigus seitse päeva hotelli basseini ääres lebada, peaksid kindlasti külastama &Momentsi ja Albioni Reiside messialasid, sest just need ettevõtted pakuvad seiklusi igas maailma otsas.

Lisaks puhkajale ja seiklejale leiab Tourestil meelepärase reisi Tallintoursi alalt ka iga kultuurihuviline.

Loomulikult on Touresti pakkumiste nimekirjas ka hulgaliselt lennu- ja laevapileteid. Näiteks müüb airBaltic parima hinnaga lennupileteid oma populaarsematesse sihtkohtadesse ja Tallink toob messil välja pakkumise, mida saab osta eksklusiivselt ainult Tourestilt.

„Mis see pakkumine on, selle jätame esialgu saladuseks, aga võin kinnitada, et kohapeale tasub tulla ja üle vaadata nii see kui ka muud sajad head reisipakkumised,“ rääkis Hallik.

Välismaistest sihtkohtadest leiab Tourestilt eksootilised Tansaania ja Nepali, aga ka eestlastele hästi tuntud Malta. Tourestil on Malta oma saareriigi võlusid tutvustamas esimest korda.

„Kokku on Tourestil välismaiseid puhkamisvõimalusi tutvustamas eksponente enam kui 20 eri riigist. Üllatusriigina on kohal Albaania. Vanadest tuttavatest Hispaania, USA, Küpros, Gruusia ja Jaapan. Viimane korraldab laupäeval messikülastajatele mitmeid põnevaid töötubasid. Hea meel on, et ka naabrid Läti, Leedu ja Soome on seekord messil väljas suuremalt kui kunagi varem,“ tutvustas Hallik.

Et üks välisreis sujuks muretult ja turvaliselt, soovitab Hallik endale kindlasti soetada ka reisikindlustuse. Tourestil on seda võimalik lihtsalt teha Salva messiboksis.

„Soovitan reisikindlustust 100% ja igasuguse reisi jaoks, sest see südamerahu, mille kindlustus tagab, on lihtsalt hindamatu,“ ütles Hallik.

Lisaks reisidele saab seekord osta Tourestilt pileteid Viljandi Folgile, Treski muusika- ja inspiratsioonifestivalile, Baltimaade suurimale Ameerika autode näitusele American Beauty Car Show ja seda kõike Piletikeskuse messialalt.

2023 on Eestis sauna-aasta ja selle puhul on peahalli üles seatud saunasaar. Erakordne on seegi võimalus, et esimest korda saab lisaks reisile Tourestilt osta päris sauna, mida pakuvad Saaremaa Saunad ja Kärg, kes pakub lisaks saunale ka puhkemaja, mis on 100% päikeseenergial toimiv.

Tourest on avatud:

neljapäeval, 9. veebruaril kell 14–19;

reedel, 10. veebruaril kell 10–19;

laupäeval, 11. veebruaril kell 10–20.

Jaga
Kommentaarid