Handwritten Collection on äsja väljakuulutatud täiendus Accori kaubamärgivõrgustikule, kuhu kuuluvad hotellid, mis pakuvad meeldejäävat ja stiilset majutuskogemust. Hotellikollektsiooni esimene hotell avatakse Tallinnas. Accori ja Amer Invest OÜ vahel sõlmitud frantsiisilepingu kohaselt liitub kollektsiooniga alates juunist Oru Hub Hotel, kus on 55 mugavat ja kaunilt kujundatud privaatset tuba. Neljatärnihotelli külaliste käsutuses on esimesel korrusel asuv ainulaadne Hub, kus saab töötada, suhelda ja aega veeta. Lisaks on külalistele kasutamiseks Oru bistroo, koosolekuruumid, värkstuba ja joogaruum.

Hotelli kontseptsioon põhineb ideel „söö, tööta ja mängi“, mis on ellu viidud koos Eesti ühe parima disainibürooga Velvet ja sisearhitektuuristuudioga Aeris. Hotell on saanud märkimisväärse hulga disainiauhindu, sealhulgas Eesti Sisearhitektide Liidu aastapreemia ja jõudis Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse ettevõtluse auhinna raames aasta disainirakendaja kategoorias kolme parima hulka. Hotelli omanik on 23-aastase kogemusega Amer Invest OÜ, mis tegutseb lisaks ka kinnisvara ja toitlustuse valdkonnas.

„Meil on hea meel end Tallinnas tutvustada ja esmaesitleda kui Accori Handwritten Collectioni esimest majutusasutust Ida-Euroopas. Usume, et Oru Hub Hotel Handwritten Collection äratab turistides tähelepanu oma ainulaadse disaini ja värske lähenemisega südamlikule külalislahkusele. Oru Hub Hotel Handwritten Collection on loodud mugavaks majutuskohaks nii era- kui ka äriklientidele. Hotell asub Tallinna kesklinna ja vanalinna lähedal, tagades külalistele võimaluse avastada linna ajaloolisi ja kultuurilisi vaatamisväärsusi. Tallinna tasub külastada, kuna see on peamine majandus-, tööstus- ja kultuurikeskus. Loodame, et Accori uue elustiilihotellide brändi tulek Eestisse suurendab meie piirkonna külastajate arvu,“ rääkis Oru Hub Hoteli tegevjuht Kristel Mäenurm.

Uus hotell paistab silma suurepärase asukohaga nii äriklientide kui ka puhkajate jaoks ning on ühistranspordiga hõlpsasti ligipääsetav. Kesklinn ja Tallinna vanalinn on 510-minutilise autosõidu kaugusel ning Tallinna sadam ja Lennart Meri nimeline Tallinna lennujaam kuni 12-minutilise autosõidu kaugusel. Kohe hotelli kõrval asub linna peamine kontsertide ja muusikasündmuste toimumiskoht Lauluväljak.

Võluv erilahendusega hotell, mis pakub meeldejäävat elamust

Handwritten Collection on uus kaubamärk ülemaailmses Accori hotellide kollektsioonis, mis pakuvad meeldejäävat majutuskogemust. Handwritten Collectioni loomisega laiendab Accor oma mitmekesist kaubamärgiportfelli ning soovib korrata edu, mida on saavutatud kontserni varasemate kollektsioonibrändidega teistes segmentides. Kontsernil on kogu maailmas üle 110 potentsiaalse Handwritten Collectioni’ga liituva majutusasutuse, mis hõlmab enam kui 11 500 tuba, sealhulgas 12 kindlat lepingut. 2023. aasta esimese kvartali jooksul on oodata viie hotelli avamist.

„Handwritten Collection rikastab valikut Accori brändide segmendis hotellide näol, millel on võluv ja ainulaadne kontseptsioon. Meie eesmärk on lisaks autentse külaliskogemuse pakkumisele toetada kasvavat arvu boutique-hotellide omanikke, kes soovivad suurendada oma globaalset profiili, luua sidemeid suurema sihtrühmaga ja suurendada oma tulusid, kaotamata sealjuures oma identiteeti,“ ütles Alex Schellenberger, Accori premium-, kesktaseme ja turistiklassi kaubamärkide turundusosakonna juhataja. „Hotellid, mida tutvustame Handwritten Collectionis, on suunatud reisijatele, kes hindavad südamlikke reisielamusi ja erilist külalislahkust, ning hotelliomanikele, kes hindavad oma majutusasutuste ainulaadset isikupära, soovides samal ajal kasu, mis kaasneb juhtiva ülemaailmse partneriga koostööd tehes.“

Handwritten Collection koosneb erinevatest omanäolistest hotellidest, mis tekitavad tunde nagu omanik kutsuks külalisi enda isiklikku koju. Iga kohalik hotellipidaja pakub võluvat kohalolekut, mis põimib tema iseloomu ja isiksuse hotelli struktuuri, kaasates külalisi meeldiva vestluse läbi ning tuues külaliskogemusse isikupärast energiat.

Handwritten Collectioni all avatakse järgenvate kuude jooksul juba mitmed erinevad hotellid, nagu näiteks Handwritten Collection Saint Gervais Prantsusmaal; Le Splendid Hotel Lac d'Annecy, Handwritten Collection Annecy linnas Prantsusmaal; Wonil Hotel Perth, Handwritten Collection Perthis, Austraalias; Hotel Morris, Handwritten Collection Sydneys, Austraalias ning hotellid Bukarestis, Rumeenias ja Hispaanias Madridis. Aastaks 2030 peaks Handwritten Collectionisse kuuluma rohkem kui 250 hotelli.

Accor on üks maailma suurimaid hotellifrantsiise, mis koosneb enam kui 5300 hotellist ja 10 000 toitlustusasutusest 110 riigis. Kontsernil on üks tööstusharu mitmekesisemaid täisintegreeritud külalismajandussüsteeme, mis koosneb üle 40 luksus-, kvaliteet-, keskmise hinnaklassi ja odavhotellide kaubamärgist, meelelahutusasutustest ja ööklubidest, restoranidest ja baaridest, kaubamärgi alla kuuluvatest eramajadest, kollektiivsetest majutusasutustest, concierge-teenustest, koostöötamisruumidest jpm.

Accori ainulaadse positsiooni elustiilipõhise külalismajanduse vallas, mis on tööstusharu üks kiiremini arenevaid kategooriaid, tagab loominguline ja pühendunud külalismajandusettevõte Ennismore, millel on üleilmne ettevõtjate ja asutajate loodud kaubamärkide portfell. Accoril on ainulaadne eristuvate kaubamärkide ja ligikaudu 230 000 töötajat kogu maailmas. Ettevõttel on ulatuslik püsikliendiprogramm Accor Live Limitless (ALL) - igapäevane elustiilikaaslane, mis pakub juurdepääsu mitmesugustele hüvedele, teenustele ja kogemustele.