Tallinna lennujaama kodulehel oli laupäeval kirjas, et nii saabuvate kui väljuvate lendude puhul oli mitmete lendude taga kirjas „tühistatud“ või „hilineb“.

Lennujaama pressitalitusest selgitati Ärilehele, et udu hakkas probleeme tekitama kella 15-16 ajal. Kõik õhtused lennud olid edasi lükatud ehk ükski lennuk õhku ei tõusnud.

Mis puudutas saabuvaid lende, siis piloodid pöördusid lennukitega tagasi algsesse sihtpunkti või maandusid Helsingis.

Üks lugeja rääkis, et lendas Turkish Airlines`iga Türgist tagasi kodumaale, ent piloodil polnud võimalik maanduda. „Tiirutasime Pärnu kohal. Ja siis anti teada, et lendame Helsingisse,“ kirjeldas ta järgnevat. Soome pealinnas maandutigi.

Lugeja märkis, et pärast Helsingis maandumist puudus kommunikatsioon lennujaama ja -firma poolt. Reisijad istusid kaks tundi lennukis ning lõpuks öeldi, et lennuk suundub tagasi Türki. Lõpuks läks ta hotelli ning ostis laevapiletid Eestisse.

Teine lugeja kirjeldas, kuidas tema lennuk maandus Tallinna asemel Riias. „Riias anti valik, kas lähme maha ja vaatame ise, kuidas saame või lendame tagasi Varssavisse - nad panevad meid hotelli ja esimese võimaliku lennuki peale, mis võib juhtuda ülehomme. Valikut väga ei olnud,“ rääkis ta.