Taani lennumeeskondi esindava ametiühingu FPU aseesimees Anders Mark Jensen ütles, et ta on kokkuleppega äärmiselt rahul. „Meil on juba varasemast Xfly-ga lepe ATR lennukite käitamiseks Taanis ja koostöö Eesti lennufirmaga on olnud alati väga konstruktiivne. Nii ka sel korral“. Jensen väljendas lootust, et Xfly seob ennast tulevikus veelgi tihedamalt Taaniga.

Eesti riikliku lennufirma juht Jan Palmer ütles, et lennuettevõte on võtnud sihiks opereerida tulevikus suuremate lennukitega ka Taanis ja seetõttu on väga oluline, et vastavad kokkulepped kohalike ametiühingutega oleks enne äritegevuse algust korrektselt sõlmitud.

Nordic Aviation Group lisab alates selle aasta aprillist oma lennukiparki lisaks 3 Airbus 320neo lennukit.180-kohalised lennumasinad hakkavad teenindama vastloodud Saksa lennufirma Marabu liine Hamburgist ja Münchenist. Tallinnast lendab Eesti lennufirma SAS Stockholmi liini ja teenindab lisaks tšarterlende Egiptusesse ja Kanaari saartele.

Eesti lennundusgruppi kuuluvad lennufirmad Xfly ja Nordica ise lennupileteid ei müü vaid opereerivad suuremate lennufirmade ja tuuroperaatorite poolt tellitud liine. Hetkel töötab kontsernis kokku üle 650 lennundusspetsialisti. Lähima paari kuu jooksul värbab ettevõte Saksamaal juurde 250 uut kolleegi. Nii Xfly kui ka Nordica keskenduvad pikaajalisele ja strateegilisele koostööle suuremate lennufirmadega üle Euroopa. Grupi lennukipargis on sellest suvehooajast kokku 20 lennukit ja nende arv võib aasta lõpuks veelgi tõusta.