Urineerinud mees nimega Shankar Mishra oli juhtumi ajal purjus. Naine esitas politseis Mishra vastu süüdistuse ning selle tulemusena mees eelmisel nädalavahetusel ka vahistati. Inimesed on lennufirma Air India tegutsemises aga pettunud, sest lennufirma ei esitanud mehe vastu süüdistust ja ei vabandanud naise ees.

„Mu riided, jalanõud ja kott olid üleni uriiniga koos,“ ütles naine. Ta lisas, et palus stjuardessidelt uut istekohta, kuid talle vastati, et ükski iste ei ole vaba, ja pakuti töötajatele mõeldud väikest istekohta. Naine esitas lennufirma vastu kaebuse ja iseloomustas seda lendu kui „kõige kohutavamat“ tema elus. Ta sai lennupiletist vaid osa raha tagasi, mitte kõik.

Mishra töötas varasemalt Ameerika majandusettevõttes Wells Fargo, kust ta juhtunu tõttu lahti lasti. Air India kehtestas mehele 30-päevase lennukeelu. Juhtunu osas algatati Delhis kohtuprotsess ja mees ei ole temale esitatud süüdistustega rahul, sest väidetavalt lasi ta naise koti ja riided kaks päeva pärast juhtunut ära puhastada.