Roadgamesi aardejaht

Roadgamesi aardejahi mängimiseks pead oma nutitelefoni alla laadima Roadgamesi rakenduse, täitma ülesandeid ja koguma oma jõupingutuste eest punkte. Meie mängud võimaldavad sul täiendada oma teadmisi, tutvuda varem avastamata objektidega ning panna proovile oma meeleteravus, tähelepanuvõime, osavus ja orienteerumisoskused. Orienteerumismängu kulg on interaktiivne – lõbusad ja väljakutseid pakkuvad ülesanded loovad tõelist seiklusrõõmu! Roadgamesi aardejahti on võimalik mängida nii grupiga kui ka individuaalselt. Mängu saab alustada igal ajal ja mis tahes kohast mängualal. Roadgames pakub mitmeid erinevaid marsruute, mida on võimalik läbida nii jalgsi, jalgratta kui ka autoga.

Roadgamesi aardejaht – paljasta Eesti linnade kõige intrigeerivamad saladused

Roadgames aitab tundma õppida Eestimaa vähetuntud paiku ja samas julgustab sind uuesti tutvuma populaarsete marsruutidega. Isegi kui arvad, et oled oma kodulinnas juba kõike näinud, leidub seal siiski veel ootamatuid üllatusi! Laadi alla Roadgamesi rakendus, registreeru ja hakka mängima. Me aitame sul avastada huvitavaid fakte ja oma kodulinna kõige salapärasemaid nurki, mida sa kunagi varem näinud ei ole. Roadgames pakub aardejahte erinevates Eesti piirkondades – leia nende hulgast oma kodulinn või asu teele, et avastada teiste linnade saladusi ja tähtsamaid vaatamisväärsusi.

Viis parimat Roadgamesi marsruuti Eestis

1. Otepää

Otepää on kindlasti külastamist väärt, kui hindad sportlikke tegevusi ja hingematvaid vaateid. Isegi suvel on Eesti talvepealinna tänavad täis entusiastlikke rullsuusatajaid. Kui Otepääle satud, proovi Roadgamesi aardejahti, et täiendada oma õnnevarusid, näha mitmeid eri suuruses karusid ja tutvuda Tehvandi spordikeskusega!

2. Elva

Elva on kahe järve kaldal asuv võluv linn. Tänu oma kaasaegse ja ajaloolise arhitektuuri segule on see külastajate jaoks atraktiivne sihtkoht. Laadi alla Roadgamesi rakendus, reisi Elvasse ning avasta selle linna lugusid ja maalilisi järvevaateid täiesti uues seikluslikus valguses!

3. Tartu

Karlova ja Supilinna linnaosad Tartus on täis silmailu ning boheemlaslikku vaimu. Mine koos Roadgamesiga tõelisele seiklusele ja vaata Toomemäge, hiiglaslikku kollast parti ning värvikat tänavakunsti!

4. Tallinn

Enamik inimesi on Eesti pealinna juba külastanud, kuid proovi seda näha uuest vaatenurgast. Alusta oma järgmist reisi autentse orienteerumismänguga! Roadgamesi aardejaht sisaldab põnevaid marsruute Tallinnas, mis võimaldavad mängijal avastada kesklinna koos selle unikaalse vanalinnaga.

5. Viljandi

Kui plaanid reisi Viljandisse või soovid oma kodulinna kohta rohkem teada saada, siis Roadgamesi orienteerumismäng aitab sul seda näha teistsugusest vaatenurgast. Mäng viib sind punase rippsilla ja värvika tänavakunsti juurde, lisaks avastad lõvi keha ning kotka pea ja tiibadega olendi.

Roadgames aitab iga linna maagiast meelelahutuslikul viisil osa saada. Kui soovid kogeda alternatiivturismi Eestis, laadi alla Roadgamesi rakendus, vali sihtkoht, õpi selgeks mängureeglid ning avasta uusi kohti oma kodulinnas ja ülejäänud riigis!

Jaga
Kommentaarid