Finnair jätkab lendamist kolm korda nädalas Helsingi ja Osaka vahel ning lisab reise Tokyo Narita lennujaama. Lennufirma lisab lendusid ka Hongkongi ja Delhisse, opereerides 2023. aasta suvehooajal mõlemasse linna iga päev.

Helsingi–Osaka liinil saab alates 26. märtsist lennata kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti ning Osaka–Helsingi liinil esmaspäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti.

Helsingi–Tokyo Narita lennud toimuvad alates 27. märtsist esmaspäeviti, teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti ning Tokyo Narita–Helsingi lennud teisipäeviti, kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti. Finnair lendab suvehooajal iga päev ka Helsingist Tokyo Haneda lennujaama.

„Meil on hea meel, et saame vastata kasvavale reisinõudlusele Euroopa ja peamiste Aasia sihtkohtade vahel. 2023. aasta suvel teenindame Soome ja Jaapani vahel kokku 14 iganädalast lendu ning lisame igapäevased ühendused Delhi ja Hongkongiga,“ ütles Finnairi ärijuht Ole Orvér.

Finnairi lennud Helsingi ja Jaapani vahel toimuvad Finnairi pikaajaliste partnerite Japan Airlinesi ja British Airwaysiga.