Mäetaguse von Rosen spa – Eesti esimene täiskasvanute hotell

Tehke test ja saage teada, kas see puhkus on teile: kolmapäevast laupäevani on hotelliosa, spaa ja restoran avatud vaid täiskasvanud külalistele ja pühapäevast esmaspäevani on oodatud ka pered.

Hea söök, suurepärane unekvaliteet ja soe spaa annavad võimaluse nii aktiivse kui ka lõõgastava puhkusega enda akud pikemaks ajaks täis laadida. Kasutage juhust ja leppige kokku varajane saabumine, siis jääb spaatamise ning õhtusöögi vahele võimalus teha üks mõnus unepaus, mis tasakaalustab keha ja meele.

Väga populaarne on tellida viiekäiguline maitsekohtunike pakett, mille käigus pakutakse vähendatud portsudena korraga viis käiku, et saada läbilõige uuest à la carte-menüüst. Värske menüü pani novembri alguses kokku tippkokk Joel Ostrat.

Veeda pühad Mäetagusel

24. detsembri õhtul esineb hotellis rahvamuusikaansambel, kes esitab erinevate maade jõulumuusikat ja korraldab ka mõned vahvad jõulumängud.

Aastavahetusel toimub Mäetaguse mõisahotellis traditsiooniline õhtujuhiga aastavahetuspidu, kus esinevad Untsakad. Peolaud saab olema rikkalik, avatud on kokteilibaar ja fotopeegli abil saavad kõik soovijad end peomelu keskel jäädvustada. Praeguseks on aastavahetuspidu küll kahjuks juba välja müüdud, kuid kõik soovijad lisatakse ootelehele.

Tõeline lõõgastus

Hea on teada, et Mäetaguse hotell on eeskätt mitte peo-, vaid lõõgastushotell, kuhu on oodatud täiskasvanud paarid, kes peavad lugu heast veinist ja söögist. Hotelli külastavad ka sõpruskonnad, kellele organiseeritakse vahvaid aktiivseid tegevusi majas ja ümbruskonnas.

Broneeri tuba Mäetaguse mõisahotell von Rosen spas meiliaadressil info@moisahotell.ee.

Lisainfot leiad kodulehelt, Instagramist ja Facebookist.

Suusapuhkus Karukella puhkemajas

Karukella püsikliendid nimetavad seda puhkemaja hellitlevalt Eesti parimaks alpimajaks, sest see asub Kiviõli suusamäe vahetus läheduses.

Põhjust selleks on enam kui küll – puhkemajas on viis privaatset kaheinimesetuba viie lisavoodi võimalusega ja soe kuumaveebassein ning saun lubavad nautida talve viimaste minutiteni. Tegemist on helikindla ja kontaktivaba majaga, kus pererahvaga ei kohtuta.

Eelmiste talvede kogemus on näidanud, et nädalavahetusel hindavad puhkemajas peatumise võimalust eraisikud ja nädala sees ärikliendid. Äriklientidest külalised mahutavad nädala sisse oma väiksed kahepäevased seminarid, kus esimesel poolel tehakse tööd ja teisel sõidetakse lumelauda. Vabas õhus tegevusi jagub aga igale maitsele. Lisaks suusamäel pakutavale saab külastada ka Valaste juga, kus soodsa tuule ja külmakraadidega avaneb erakordne jäise ilu vaatemäng.

Talvisel ajal on etteteatamisel avatud ka Purtse pruulikoda, kus lisaks muhedale õllejutule ja kohapealsele õllede degusteerimisele saab kaasa osta tehasehinnaga saunaõlut. Veel saavad puhkajad katsetada Kaevandusmuusemi põgenemistoast pääsemist: kes edukalt välja pääseb, läbib kaevuri kiirkursuse koos maa-aluse rongisõidu, mehise kaevurieine ja pitsi viinaga.

Karukella puhkemaja tellib soovijaile ka transfeeri erinevate objektide vahel liikumiseks, paneb kõik teenused ühele arvele ja esitab vajadusel ka e-arve.

Sirvige kindlasti Karukella uudiseid Instagramis ja Facebookis.

Jaga
Kommentaarid