Iga Läti, Leedu ja Eesti elanik saab annetada 1€, kui soetab „Join UP! Balticu“ poolt pakutava reisipaketi – kas ostes reisi internetis aadressil joinup.ee või broneerides reisibüroo abiga.

Koostöös Ziedot.lv-ga kogutud vahendid suunatakse Ukraina kaitsjatele hädasti vajalike esmaabikomplektide ostmiseks. Iga esmaabikomplekt sisaldab kõike, mis on vajalik kuulihaavade ja sisselõigete korral: meditsiiniinstrumendid, ravimid, sidemed ja sanitaarvahendid.

„Sõja ajal äritegevuse jätkamine on meie tugi oma riigile - Ukrainale. Oleme päästnud oma inimeste töökohti ja toetame Ukraina majandust makse makstes,“ ütleb Alexandre Alba, Join UP! ja SkyUp Airlinesi kaasasutaja.

„Koostöös United24-ga tahame maailmale meelde tuletada, et Ukraina vajab tuge - sõjas, milles ukrainlased võitlevad väsimatult oma vabaduse ja kogu maailma demokraatlike väärtuste eest,'' lisas Alba.

Igaüks saab algatusega liituda ja teha annetuse esmaabikomplektide ostmiseks siit: https://donorbox.org/skyup. Oma panuse andjate vahel loositakse välja eriauhindu.

United24 on 2022. aasta mais Ukraina presidendi Volodimir Zelenski poolt käivitatud algatus – Ukraina toetamiseks loodud kollektiivne rahastamisplatvorm. Selle eesmärk on koguda raha Ukraina kaitse tugevdamiseks, humanitaarabi andmiseks ja sõjast põhjustatud kahjude likvideerimiseks.