Värske märk majanduse elavnemisest on Caixin BBD uue majanduse indeks, mis näitas pühapäeval, et septembris oli indeksiks 30,3, mis tähendab, et uue majanduse tööstusharud moodustasid 30,3 protsenti riigi majanduse kogumahust. See oli 0,4 protsendipunkti kõrgem kui eelmisel kuul.

Fotod ja videoklipid, mis kujutasid turistidest tulvil vaatamisväärsusi, olid Hiina sotsiaalmeedias populaarsed laupäeval ja pühapäeval, mil algas festival. Näiteks Ida-Hiina Zhejiangi provintsis Hangzhous asuva kuulsa Lääne-järve läheduses nähti tohutuid reisijate järjekordi. Linna vaatamisväärsusi külastas laupäeval 1,78 miljonit reisijat, mis taastas 91,41 protsenti eelmise aasta tasemest, teatas Hangzhou Daily pühapäeval.

Teine näide oli Shanghai Disneylandi teemapark, mis tõenäoliselt võtab rahvuspäeva pühade ajal vastu selle aasta suurimad külastajavood, teatas kohalik ajaleht Xinmin Evening News pühapäeval. Paljud populaarsed vaatamisväärsused, näiteks Wuyi mägi Ida-Hiina Fujiani provintsis, pakkusid turistidele tasuta sissepääsu, mis kehtib aasta lõpuni. Tänavune turismi soodustav poliitika on enneolematu, vahendab China Newsweek.

Tasuta sissepääsu rakendamine pole uus. 2020. aasta Qingmingi festivalil teatas Ida-Hiina Anhui provintsis asuv Huangshani mägi, et pakub 15 päeva jooksul tasuta sissepääsu provintsist pärit elanikele, mis tõi kaasa suure turistide sissevoolu ja turismi vastuvõtu kiireloomulise peatamise veidi hiljem.

Pekingi eeslinnades asuvaid majutusasutusi ja hosteleid otsiti hoolega, mitmetes neist maksab öö kuni mitu tuhat jüaani. Autorendi broneeringute arv tõusis viimasel nädalal 248 protsenti võrreldes eelmise nädalaga, teatas Hiina riiklik ringhääling pühapäeval.