„Pandeemia on taandumas ja turg jätkab järk-järgult oma kasvu. 2021. aastal käis reisil 574,5 tuhat Eesti elanikku. Selle ja tuleva aasta trendid on veelgi optimistlikumad,“ sõnab uus Join UP! Balticu tegevjuht Sabina Saikovskaja.

Kuivõrd tegeles eelmisel aastal Balti riigis mitusada reisikorraldajat ja -bürood, on neil tegevjuhi sõnul ees palju partnerlusi. „Samuti seame eesmärgiks tihedama koostöö haridusasutustega.“

„Meil on hea meel Sabinat meeskonda tervitada ning oleme kindlad, et tal õnnestub need ambitsioonikad eesmärgid ellu viia. Meil on ees palju huvitavat,“ sõnas ka Join UP!-i ja SkyUp Airlinesi kaasasutaja Alexandre Alba.

Sabina Saikovskajal on enam kui 20-aastane kogemus kindlustus- ja finantsvaldkonnas äriklientide ja otsemüügi eksperdina. Portfelli kuulub ka üle viieaastane turismivaldkonna kogemus olles arendanud Baltikumi juhtivaid ettevõtteid pandeemia ja väljakutseid pakkuvas geopoliitilises keskkonnas.

Peale nelja tegutsemiskuud omab Join UP! Baltic 19% Baltikumi reisiturust Türki. Nüüd on reisikorraldaja portfellis ka reisid Kreekasse, Egiptusesse, Türki ja Tansaaniasse väljumistega Tallinnast, Riiast ja Vilniusest.