Osa kodumaistest reisisõpradest eelistab alustada lende Riia lennujaamast. Näiteks Lõuna-Eestis elades ei pruugi olla suurt vahet, kas lennata Riiast või Tallinnast. Samuti on meil arvestatav hulk kaasmaalasi elamas ja töötamas Soomes, mistõttu on Helsingi kampaaniad olulise tähtsusega.

Kõikide kampaaniate puhul on tähtis märgata, et müüki paisatud lennupiletite kogus on piiratud. Kui konkreetse hinnaga piletitüüp müüakse läbi, siis liiguvad turule kallimad piletid. Samuti on taolistel lennufirmadel igal juhul nõudluse-pakkumise poolt dikteeritud dünaamilised hinnad.

1. Edasi-tagasi Tallinnast Bergamosse alates 36 €
2. Edasi-tagasi Tallinnast Rooma alates 39 €
3. Edasi-tagasi Tallinnast Trevisosse alates 33 €
4. Edasi-tagasi Riiast Rooma alates 38 €
5. Edasi-tagasi Helsingist Bergamosse alates 48 €
6. Edasi-tagasi Riiast Trevisosse alates 35 €
7. Edasi-tagasi Tallinnast Milanosse alates 48 €
8. Edasi-tagasi Riiast Bergamosse alates 34 €
9. Edasi-tagasi Tallinnast Veneetsiasse alates 40 €

Itaalia lennupiletite keskmised soodushinnad on võrreldes eelmise aastaga veidi kasvanud. Siiski on võimalik jätkuvalt leida lende, mille üks otse jääb vaid 15-20 euro vahemikku.

Ryanairi juht Michael O'Leary on öelnud, et sel talvel ei tasu alla 10-euroseid pileteid enam oodata. Kütuse hindade tõus ning laiem inflatsioon on oma töö teinud.

Nüüd on pigem „hästi saadud“ kõik edasi-tagasi lennud Tallinnast ning lähinaabrite pealinnadest, mille puhul jäävad hinnad alla 100 euro. Kõige paremad lennupiletite maksumused jäävad 30 kuni 70 euro vahemikku.