Kui oled juba Lõuna-Eestis rallit vaatamas, siis hüppa läbi ka näituselt „Ahhaa, sport!“. Näitusel on palju äratundmisrõõmu loovaid eksponaate ning saad end ka proovile panna, kuhjaga uusi teadmisi ja ahhaa-elamusi.

Ahhaa, Sport

Tippkokad näitavad pühapäeval Peipsi ääres Kasepääl, mida head-paremat saab valmistada Peipsi kuldkalast rääbisest. Rääbisefestivalil demonstreerivad tippkokad oma oskusi stiilis „maitse palju jaksad“ ja seda kõike täiesti tasuta. Kuna rääbise selle aasta püüginorm on täis saanud, on see sel aastal veel viimane võimalus värskest rääbisest rõõmu tunda. Kohapeal nautimiseks ja kaasa saad osta muudki Peipsi kandi vaimus valmistatud toitu ning festivali saadab muusikaprogramm, peaesinejaks „Kukerpillid“.

Samuti Peipsi järve, aga ka Võrtsjärve ja Emajõge toob esile Sisevete Festival. Kahel järvel ja seda ühendaval Emajõel seilavad ajaloolised laevad, saab tutvuda kohalike traditsioonide ja maitsetega, osaleda töötubades ja nautida kontserte. Mine kohale kas või oma veesõidukiga!

Sisevete Festival

Lääne-Eesti võlub sel nädalavahetusel mitut moodi helide ja ägedate autodega. Mustjala muusikafestival kõlab klassikaline muusika nii Eesti kui ka välisinterpreetide esituses. Kontserdile minnes saad enda jaoks ka uusi paiku avastada, sest muusikat mängitakse kirikus kui kalurikülas ja veel mitmes põnevas paigas. Kaunil Illiku laiul toimub elamusfestival I Land Sound, kus festivali enese tutvustuse järgi ühendavad jõud elektroonilise ööelu pioneerid, kunstikud ja kohalik kogukond.

I Land Sound

Haapsalu võõrustab Baltikumi suurimat Ameerika autode festivali American Beauty Car Show, mille raames toimub autonäitus, kokkutulek, kiirendusvõistlus, autode rongkäik läbi linna ja esinevad bändid.

American Beauty Car Show