Saaremaal lõpeb sel nädalavahetusel pojengifestival, kus kilomeetreid pikad jalutuskäigud on täis maalilisi vaateid. Kasuta selle aasta viimast võimalust nautida üht kõige romantilisemat aeda neljal hektaril!

Pojengifestival

Haapsalu Valgete Ööde festivalil leidub huviväärset nii muusikagurmaanile kui ka suvitajast huvilisele. Kontserte suviselt kaunis kuurortlinnas annavad nii kodu- kui ka välismaised tippinterpreedid.

Kuurortlinn Pärnu otsib sel nädalavahetusel üles hoopis oma ajaloolise hansalinna palge: külastajaid ootab rikkalik kontserdiprogramm, trubaduurid meilt ja mujalt, keskaja kombed ja tavad, linnud ja loomad, rüütli-, ammu- ja vibuturniirid, keskaja turg, käsitöömeistrite laat, lasteküla ja atraktsioonid, õpitoad nii lastele kui täiskasvanutele.

Hansapäevad

Värska laululaval toimub festival Seto Folk, kus külapeo vaimus on avatud tõeline kirmaseplats. Head muusikat saadavad seto toit, kohalik käsitöö ja rikkalik lasteprogramm.

Seto Folk

Lõuna-Eestis Otepää poole hoides võib aga iidsete traditsioonide asemel sattuda hoopis mõnikümmend aastat tagasi: 80ndate ja 90ndate meeleolu ja paremaid muusikalisi palu serveeriv festival Retrobest on Eesti suurim stiilipidu!

Retrobest

Tartu tõstab festivaliga esile Emajõge: kalapüügivõistlused, lõbusate külalistega lasteala ning paadimehed ja nende võimas jõeparaad on ainult osa jõepeo sündmustest.

Emajõe Festival

Rakveres on sel nädalavahetusel aga suurim kontsentratsioon andekaid kultuurihuvilisi mehi, sest toimub meeste tantsupidu! Tantsima tuleb üle 4000 mehe ja poisi igast Eestimaa nurgast. Seekordne pidu „4 Venda“ jutustab nelja Eesti soost venna kulgemisest läbi erinevate aegade eestlaste kujunemisloos. Eriline on peo juures see, et kõik kõlavad muusikapalad on vastvalminud ning neid esitavad tuntud Eesti muusikud.

Meeste Tantsupidu