Juba 2021. aastal lansseeritud, kuid 2022. aasta suvehooajaks täiustatud FriendSHIP elamuspakett ja käepaelad annavad lastele võimaluse soetada ise endale valitud toodete seast laevakauplusest meelepärane kingitus, 10 eurot laevaraha, mida saab kasutada laeva restoranides, baarides ja kauplustes, võimaldavad ühel korral kasutada laeva saunakeskust ja basseine koos saunakeskuse pileti ostnud vanemaga ja palju muud. FriendSHIP paketi saab lapsele osta reisibroneeringut tehes ning paketi teenuseid saab kasutada nii ettevõtte kruiisilaevadel kui ka Tallinna-Helsingi shuttle laevadel.*

„Oleme möödunud kõrghooajast saati sihipäraselt tegelenud erinevate lastele ja peredele suunatud toodete ja teenuste välja töötamise ja arendamisega, et saaksime sel suvel pakkuda meiega reisivatele lastele veelgi põnevamaid ja tegusamaid reise ja kogu perele seeläbi veelgi positiivsemaid elamusi pardal,“ kommenteeris lastele ja peredele suunatud uuendusi Tallink Grupi juhatuse liige Piret Mürk-Dubout.

„Lapsed ja pered on meie jaoks väga olulised kliendid, kelle heaolule ja elamustele tahtsime senisest veelgi suuremat rõhku panna just nüüd, mil reisimine on pärast paari-aastast pausi taas kättesaadavam, piiranguteta ja vaba. Kooli- ja lasteaia vaheajad on juba alanud või kohe-kohe algamas ja paljud pered otsivad võimalusi toredalt ühise aja sisustamiseks kodu lähedal. Merereisid Läänemerel, kus lastel on hulgaliselt võimalusi pere ja sõpradega koos vaba aega, meelelahutust ja head sööki nautida, on ideaalsed väikeseks puhkuseks kogu perele,“ lisas Mürk-Dubout.

Lisaks aastaringi tegutsevatele liinidele Tallinna ja Stockholmi, Tallinna ja Helsingi, Helsingi ja Stockholmi ning Helsingi ja Turu vahel, pakub Tallink sel suvel jaanipäeva ja sügisel toimuvat avatud talude erikruiise Ahvenamaale ning iganädalasi erikruiise Visbysse kogu juulikuu vältel.

Erinevatele peredele ja lastele suunatud teenustele lisaks on Tallinki laevade Baltic Queen ja Silja Europa pardal juulikuu esimestel nädalatel valmimas ja saadaval ka uhiuue sisustusega Hüljes Harri perekajutid, mis saavad kindlasti laste lemmikuteks!

Rohkem infot FriendSHIP elamuspaketi teenuste kohta leiab SIIT.