Kampaania raames korraldab Tallink teisipäeval, 28. juunil Tallinna-Stockholmi liini reisilaeval Baltic Queen avatud uste päeva, kus on kella 12-15 vahel võimalik tutvuda laeva köökide ja restoranide telgitagustega ja saada ette parem pilt pakutavatest töökohtadest.

„Juunikuust algas meie tavapärane suvine kõrghooaeg, sel aastal pole hooaja alguses ka möödunud kahe aasta sarnaseid reisipiirangute takistusi, soov reisida on viimaste aastatega vaid kasvanud ja kõik märgid näitavad, et suvi tuleb reisimise poolest tihe,“ kommenteeris täiendava tööjõu vajadust Tallink Grupi personali- ja kliendikogemuse juht Age Vanajuur.

Reisijate arvu ja suvise reisituhina kasv tähendab ettevõttele ka märkimisväärselt suurenenud vajadust professionaalsete, kogenud ja teotahteliste töötajate järgi, kes soovivad suvel nii raha teenida kui ka puhata. Lisaks pool kuud muid tegevusi võimaldavale töögraafikule, pakub Tallink laevatöötajatele töökohal majutust, toitlustust ning muid ettevõtte soodustusi ja hüvesid.

„Meie kiirkampaania keskendub sel korral konkreetselt varasema restoranikogemusega klienditeenindajate ja kogemustega kokkade värbamisele. Kõigile sobivatele kandidaatidele, kes meile enne juunikuu lõppu enda CV ja sooviavalduse edastavad, pakume võimalust tööd alustada juba juulis.“ lisas Vanajuur.