Kahepäevasel festivalil saab maitsta viimaseid trende tänavatoidus – käsiburgeritest ja poke bowl-idest itaalia jäätiseni.

Ürituse pressiesindaja Reno Hekkonensi sõnul võtsid külastajad eelmisel aastal esmakordselt toimunud festivali vastu suure heameelega, mis lubab loota, et ka sel aastal on lauluväljakul kohal väga palju inimesi. "Lisaks suurimale Eesti tänavatoidu valikule osalevad sel korral ka mitmed ekspatid, kes tutvustavad oma maa köögi parimaid palasid," mainis Hekkonens.

Lisaks toiduküllusele ootab külastajaid muusikaprogramm, mille eest hoolitsevad hiljuti Saku Suurhallis OneRepublic-ut soojendanud Around The Sun, Põhjakiht, Caro, Asankheya, Caro, Grigori Rõžuk ja paljud teised. Noorte DJ Kooli residendid mängivad oma sette mitmes DJ-alas.

Mõlemal festivalipäeval saavad soovijad osaleda pannkoogispetsi Kookeri minipannkookide söömise võistluses. Traditsiooniliselt on kohal suur Tivoli lõbustuspark, lasteala ja mini-loomaaed. Suur Tallinna Toidutänav on avatud laupäeval, 4. juunil kell 12-23 ja pühapäeval, 5. juunil kell 12-22. Sissepääs toimub Oru ja Mere väravatest.