Kidy Tour OÜ (äriregistri kood 11324349) on kinnitanud ametile, et reisijatele, kelle pakettreisid on ära jäänud või kelle pakettreiside kinkekaardid on realiseerimata, on tasutud summad tagastatud või on pakettreisileping reisija nõusolekul teisele reisikorraldajale reisi korraldamiseks üle antud. Ettevõte on esitanud taotluse tagatise vabastamiseks.

Reisikorraldajal Kidy Tour OÜ on praegu kehtiv tagatis summas 500 000 eurot ning tagatise väljaandjaks on AAS BTA Baltic Insurance Company.

Reisikorraldaja tagatist kasutatakse pakettreisilepingu sõlminud reisijate reisilt tagasitoomiseks, kui reis sisaldas reisijateveo teenust, vajadusel tagasitoomiseni majutamiseks, reisitasu tagastamiseks reisijale pakettreisi ärajäämise korral või hüvitise tasumiseks pakettreisi ärajäänud osa eest, samuti tasu tagastamiseks lunastamata pakettreiside kinkekaartide eest.

On oluline veenduda, et reisikorraldajal puuduvad kohustused, mida kaetakse tagatise arvelt. Seetõttu ootab TTJA avaldusi reisijatelt:

  • kes on sõlminud Kidy Tour OÜ-ga pakettreisilepingu, mis on reisikorraldaja poolt jäänud täitmata või ei ole selle täitmise osas saavutatud kokkulepet reisi korraldamiseks teise reisikorraldaja poolt;

  • kellel on kasutamata Kidy Tour OÜ poolt väljastatud pakettreisi kinkekaarte.