27.05.2022, 00:01
Michelini tärni võitnud restorani omanik: ooteajad on nüüd kuudepikkused
(185)![„Kuu aega on Noa kohad kinni, järgmisesse kuusse on üksikud päevad veel vabad," rõõmustab Michelini tärni võitja Tõnis Siigur.](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/9f03f050-b8bc-11eb-8dfa-a754e3943b05.jpg?noup&w=1200&h=711)
„Kuu aega on Noa kohad kinni, järgmisesse kuusse on üksikud päevad veel vabad," rõõmustab Michelini tärni võitja Tõnis Siigur.
FOTO: Foto: Priit Simson
Kolmapäeva õhtul tabas Eesti gastronoomiasektorit tõeline üllatus: meil on nüüd kaks Michelini tärniga restorani.
„Igas valdkonnas on oma auhinnad, oma eesmärgid, mis on maksimum,” ütleb vastne tärniomanik, NOA Chef’s Halli peakokk Tõnis Siigur ja võrdleb tärni saamist Oscari auhinna või olümpiavõiduga.
Oled juba tellija?