Bob W on tehnoloogiapõhine külalismajandussektori ettevõte, mille külaliskorterites on kasutusel täisautomatiseeritud ning uudse tehnoloogiaga lahendused, pakkudes seeläbi mugavat ja kaasaegset alternatiivi hotellidele ja lühiajalistele üürimajutustele. Ettevõte tegutseb Eestis, Soomes, Hispaanias ja Ühendkuningriigis ning plaanib lähiajal laieneda ka Saksamaale ja Madalmaadesse.

Kuigi Bob W asutati vahetult enne majutussektorit tabanud üleilmset kriisi (koroonapandeemiat), on sellest kiiresti saanud külalismajandussektori tõusev täht. Viimase aastaga on ettevõte kasvatanud oma tulu 18 korda ning pälvinud klientidelt erakordselt kõrge hinnangu (keskmine hinnang alates asutamisest 4,8/5). Bob W klientideks on nii era- kui ka ärikliendid, sealhulgas rahvusvahelised idufirmad ja tehnoloogiaettevõtteid nagu Bolt, Veriff ja Pipedrive.

Bob W laieneb aktiivselt üle Euroopa ning soovib kinnisvarapartnerite ja investorite kaasabil laiendada tegevust kõikidel turgudel. Ettevõtte tegevjuhi ja kaasasutaja Niko Karstikko sõnul on Estonishing Stay Apartmentsi ostmine nende esimene suurem samm kasvustrateegia elluviimisel ning kindlasti on oodata sarnaseid ühinemisi ja koostöid ka teistel turgudel. „Meil on väga hea meel, et Estonishing Stay liitub Bob W perekonnaga. Ühinemine toob meie meeskonda väga talendikad inimesed ning väärtusliku kinnisvaraportfelli 85 hubase korteriga Tallinnas ja Tartus. Kasutades Bob W tehnoloogiat, ressursse ja oskusi, saame kindlasti anda olulise lisaväärtuse ka Estonishing Stay kontseptsioonile,“ usub Karstikko.

2019. aastal loodud Estonishing Stay Apartments kaasasutajad Gerdi Arst ja Evelin Org leiavad, et kahe tugeva ettevõtete ühinemine kindlustab nende positsiooni veelgi ning aitab laiendada kinnisvaravõrgustikku Tallinnast ja Tartust väljapoole. „Oleme mõne aastaga loonud Eestis täiesti uue majutusteenuse standardi, mis on ühteaegu 5-tärni hotelli kvaliteediga, kuid pakub samas kodumajutustele omast hubasust ja omanäolisust,“ kirjeldab Gerdi Arst Estonishing Stay kontseptsiooni. Uudne majutusteenus on väga hästi vastu võetud ning ettevõte on kasvanud paari aastaga 600%. Sarnaselt Bob W kontsteptsioonile, eristuvad ka Estonishing Stay külaliskorterid oma digiteenuste poolest. “Kogu klienditeenindus on virtuaalne, mis aitab oluliselt hoida kokku kulusid personali pealt ning erilised tehnoloogilised lahendused tõstavad kliendi kasutajamugavuse taset. Usume, et uue ühise meeskonnana ja jagatud teadmistega saame pakkuda parimaid lahendusi nii investoritele kui ka klientidele,“ lisab Evelin Org.

Ettevõttest Estonishing Stay

Estonishing Stay asutasid 2019. aastal kinnisvara- ja majutussektori asjatundjad Gerdi Arst ja Evelin Org. Kolmas kaasomanik Maaja Tuuling liitus meeskonnaga 2021. aastal. Vaid kolme aastaga on nende ühised teadmised investeerimise, müügi, turunduse, klienditeeninduse ja ettevõtluse vallas viinud ettevõtte Eesti suurimaks lühiajalist peatumist pakkuvate teenindatud korterite operaatoriks. Estonishing Stay haldab tänaseks kinnisvara mitmes Eesti linnas ja on pandeemia ajal kasvanud peaaegu 600%.

Ettevõttest Bob W

Bob W erakordse kvaliteediga lühiajaline majutus on mõeldud 21. sajandi reisijale, kes soovib korraga hotelli kvaliteeti ning lühiajalise majutuse autentset hõngu ja taskukohasust. Nad ühendavad mõlema maailma parimad küljed oma jätkusuutlikult hallatavates majutusasutustes Euroopa kõige huvitavamates linnaosades. Hetkel on Bob W hallata enam kui 1200 korterit 28-s erinevas majas ja 15-nes erinevas linnas üle Euroopa. Euroopa parimate kinnisvarainvestorite ja riskikapitalistide, sealhulgas NREPi, Tesi, Kaamose ja byFoundersi toetusel arendavad nad tehnoloogiat, et pakkuda igale külalisele kohalikku ja kontaktivaba viie tärni majutustogemust. Vaadake lisainfo saamiseks nende 60-sekundilist tutvustavat videot: