Põhjalik kabiinide uuenduskuur hõlmab kõiki Finnairi Airbus A350 ja A330 pikamaalennu reisilennukeid, mis saavad täiesti uue äriklassi, uhiuue premium-turistiklassi ja värskendatud turistiklassi.

Uhiuue äriklassi salongiruum võimaldab mitmekesist valikut istumis– ja magamispositsioonideks, võimaldades äriklassi reisijal luua pikamaalennu ajaks endale isiklik ja lõõgastav keskkond. Ka uue premium-turistiklassi istmed on väga mugavad ja istmevahed on tehtud laiemaks. Samuti on uuendatud turistiklassi salong, kus on nüüd ka suuremad ekraanid. Meie reisiseltskonnal õnnestus üks uue sisustusega lennuk üle vaadata ja muidugi proovisime kõik istmed ning istumis- ja lamamispoosid järele — tõesti oli mugav, ega püsti neilt toolidelt küll enam tõusta ei tahtnud. Kahjuks pidime siiski tõusma, kuigi oleks tahtnud hoopis kuhugi kaugele lennata...

Vaata galeriid uuest sisustusest Finnairi lennukites:

Äriklassi ja premium-turistiklassi jaoks töötas Finnairi peakokk Koji Moriwaki välja uue menüü, mida ka meie Finnairi kontoris maitsmas käisime. Ei saa kurta, harva saab nii maitsvat lennukitoitu, mis pealegi kaunilt serveeritud. Vaata ise:

Finnairi uus menüü

Koji Moriwaki sõnul on lennukimenüü koostamisel väga oluline arvestada inimeste erinevate toitumisharjumustega ja ka -talumatustega, mis muudab selle menüü koostamise tõeliseks väljakutseks. "Lisaks on teaduslikult tõestatud, et õhus maitsevad teatud toidud teisiti, samuti peab neid maitsestama teisiti, näiteks lennukitoitudele lisatakse rohkem soola kui maismaa restoranide toitudele, sest inimene tajub maapinnast nii kõrgel soolasust vähem," toob Moriwaki näite. "Lisaks muidugi tuleb lennukimenüüd koostades välistada liiga tugevalt lõhnavad koostisosad."

Finnairi peakokk Koji Moriwaki

Reisijuhi viisid Helsingisse Finnair ja Helsinki Partners.

Jaga
Kommentaarid