Kütuse lisatasu ei kehtestata esialgu Tallinna-Helsingi liini reisidele. Kütuse lisatasu ei kehtestata lastele vanuses 0-5. Enne 14. märtsi ostetud piletitele täiendavat kütusetasu ei lisata, kui olemasolevas broneeringus ei tehta muudatusi. Kui broneeritud reisi eest ei tasuta varem kui sadamas reisile registreerimisel, lisandub hinnale samuti kütuse lisatasu.

"Kütusehinnad on tänaseks väga lühikese ajaga tõusnud märkimisväärselt, seega ei ole meil antud olukorras hetkel muud valikut kui antud lisatasu ajutine kehtestamine. Oleme kehtestanud madalaima võimaliku lisatasu, mis aitab meil tänases olukorras ettevõttena tegevuse tänases mahus jätkamisel ulatuslikke kahjusid vältida, samas arvestades ka reisijatega, kes samuti täna erinevates eluvaldkondades üldise hinnatõusulainega silmitsi seisavad. Antud lisatasu kehtivust hindame jooksvalt ja kui olukord muutub, teeme ka uued otsused,“ kommenteeris lisatasu kehtestamise otsust Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene.

Helsingi–Mariehamni, Turu–Mariehamni, Mariehamni–Stockholmi liinide ühe suuna reisile lisandub lisatasu 1 euro ja 90 senti. Tallinna-Stockholmi, Helsingi–Stockholmi ja Turu–Stockholmi ühe suuna lisatasu on 2 eurot ja 90 senti, ehk edasi-tagasi kruiisireisi lisatasu on kokku 5 eurot ja 80 senti.

Alates 28. veebruarist pakub Tallink Grupp Ukraina sõjapõgenike organiseeritud transpordile tasuta ülevedu ettevõtte laevadega, samuti pakub Tallink tasuta transporti Ukraina toetuseks kogutud humanitaarabi vedamiseks ettevõtte laevaliinidel.