Juba kuuendat korda püstitavad Peipsimaa Kogukonnaköök ja Rakke Kalaspordiklubi koos sõprade abiga 5. ja 6. märtsil Peipsi järvele Kasepää küla alla ajaloolise taustaga Kalaküla.

4. märtsil püstitatakse Peipsi järvele kaheks päevaks Kalaküla telklinnak, kus püütakse kala, tutvustatakse erinevaid püügivahendeid ja -nippe, on vanade jääpuuride näitus, presenteeritakse ajaloolist ööbimise kõda Peipsil ning toimuvad töötoad jääiglu ehitamises, kalapüügis ja kalatoitude valmistamises kohapeal püütud kalast. Igas korralikus külas peab olema ka kõrts ja selle koha täidab ULA baar, mis on juba kaks aastat Tartus lumebaari pidanud ning nüüd seab end üles Peipsi jääle. Kui külm poeb kontidesse, on võimalik end saunas soojendada.

Kalaküla iglu ehitamise töötuba

Kalaküla põhipäev on 5. märts, mil toimub ka kogu pere kalapäev Kasepää Kala 2022 — uuri ürituse kohta lähemalt SIIT.

Kalakülas ööbijad on oodatud juba 4. märtsil (vajalik eelnev registreerumine ja oma ööbimistelgi olemasolu), ent kõik huvilised on Kalakülla oodatud laupäeval, et nautida Peipsi talve ja saada uusi teadmisi.

Uuri Kalaküla kohta lähemalt SIIT.

Kalaküla kalatoitude töötuba

Kalaküla toetavad Leader Eesti ja Jõgevamaa Koostöökoda. Korraldavad Peipsimaa Kogukonnaköök MTÜ ja Rakke Kalaspordiklubi MTÜ koostöös Peipsi Harrastuskalastajate Klubiga.