1. Vapustav vaade kuulsalt mäetipult
Lomnický štít on kõrguselt teine ja kõige sagedamini külastatav mäetipp Kõrg-Tatras. 2634 meetri kõrguselt avaneb hingemattev vaade- naabermäed, Skalnaté pleso järv ja peaaegu viiendik Slovakkia territooriumist. Just siin on ka Kesk- Euroopa kõige kõrgemal asuv kohvik „Cafe Dedo“.

2. Suurepärased etendused jääst kirikus
Hrebienoki keskuses on ainulaadne võimalus käia kirikus, mis on ehitatud 280 jääplokist! Eelmisel aastal võõrustas see Tatra tempel arvukaid kontserte, pulmi ja muid üritusi ning kogus kuulsust ka naaberriikides. Sellel aastal on iglut meenutav kirik veel suurem ja selle muljetavaldav barokkstiilis sisekujundus lihtsalt sunnib kaamerat haarama. Külasta templit igal pühapäeval, et nautida parimate kohalike artistide muusikat ja etendusi.

3. Laiad nõlvad ja moodsad gondlid
Kõrg-Tatrat peetakse sageli parimaks suusatamise kohaks ja sellel on omad põhjused. 24 kilomeetrit ettevalmistatud ja viiel kuul aastast lumega kaetud suusaradasid ning 6,5 kilomeetrit pikk carving-rada rahuldavad kõikide nõudmisi- alates adrenaliini ihkavatest professionaalidest ja lõpetades arglike algajatega. Ei avaldanud muljet? Proovi järgi, kuidas on sõita kõrgtehnoloogilises gondlis. Kabiini mahub kuni viisteist inimest ja kokku veetakse 2400 inimest tunnis.

4. Kohaliku köögi hõrgutised 1173 meetri kõrgusel
Kui oled veetnud terve päeva suuskadel või lumelaual, ei vaja sa muud kui paksu tekki ja sooja maitsvat toitu. Seetõttu on Tatranská Lomnica keskuses nn Tatra emotsioonide õhtusöök lausa kohustuslik. Koge kohaliku köögi pakutavat restoranis Štart, nautides gurmeetoite 1173 meetri kõrgusel. Restorani saab spetsiaalse Lumetaksoga!

5. Luksus ja raviprotseduurid ühe katuse all
Štíti mäe jalamil asuv Grand Hotel Prague Lomnický pakub luksuslikku majutust. Siin saad nautida mägede vaikust ja imelist vaadet lumisest ümbruskonnast. Lisaks pakutakse hotellis asuvas heaolukeskuses moodsaid spaaprotseduure, mis on inspireeritud Tatra looduse raviomadustest ja professionaalide pakutavatest lõdvestavatest massaažidest. Veelgi enam, kasuta võimalust hellitada maitsemeeli hotellis asuva suurepärase Prantsuse restorani gastronoomiliste imedega.

Jaga
Kommentaarid