Rahvusvaheline turismimess TOUREST on pikima ajalooga ja suurim turismimess Balti riikides. Eesti Turismifirmade Liit korraldab seda juba 1991.aastast. Tourest 2019 toob kolme päeva jooksul kokku üle 500 eksponendi 30 erinevast riigist, sh on esmakordselt esindatud Guatemala ning Turksi ja Caicose saared. Eesti inimesed ootavad messi pikisilmi, et paika seada oma puhkuseplaanid.

Soovid seda kõike oma silmaga näha ja endale kohapealt soodsa reisi soetada? Tasuta kutse leiad SIIT!

TOUREST 2019 pakub ligi 8000 m2 ekspositsioonipinnal palju põnevat.

PEAHALLIS on esindatud reisibürood ja -korraldajad, transpordiettevõtted, turismivaldkonna tugiteenused. Peahallis on eraldi „Global Village“ ala välisriikide esindajatele.

Reisiklubis osalejad näevad-kuulevad erinevatest maailma otstest kaasa toodud reisimuljeid ja -soovitusi. Tallinna Lennujaama toetatud alal algab igal täistunnil tuntud patoloogiliste rännumeeste eestvedamisel uus ja põnev reis.

Reisi ABC alal arutatakse turismiga ja reisimisega laiemalt seotud olulistel teemadel.

"PUHKA EESTIS" hallis, mida korraldame koostöös EASi turismiarenduskeskusega, on koondunud kõikide Eesti maakondade ja seal asuvate turismiatraktsioonide värvikad väljapanekud.

"ELAMUSED JA MAITSED" hallis saab jalga puhata ja keha kinnitada, nautida ehedat Eestimaist toitu, mida kohapeal pakuvad Eesti Toidutee klastrisse kuuluvad mõnusad kokad-kohvikud ning terve rida hea Eestimaise toidukraami müüjaid. Toiduala mõnusale miljööle aitab kaasa Eesti Vabaõhumuuseumi Kolu kõrts.

Lapsi ja nende vanemaid rõõmustab Pärnumaa maitsete koostöökogu turismiettevõtjate poolt pakutav lasteala, kus saab uudistada ja meisterdada, nuputada ja niisama lustida. Ja mis kõige vahvam - sel aastal saavad lapsed ise kokata, valmistada ise ehedat ja mõnusat Eestimaist maiust.

Samas hallis asub ka messi lava koos kireva ja lõbusa programmiga ning rohkete mängudega.
Ka sel korral leiavad omaniku Suure puhkuseloosi peaauhind, Nordica lennupiletid kahele, ning kümned ja kümned teised põnevad auhinnad.

Valime ka külastajate lemmikstendid.

Turismiasjalistele mõeldud tegevused on koondatud koondnimetuse TourestPRO alla. Reedel, 8. veebruaril leiab aset sisutihe B2B programm. Touresti külastavad ning Eesti eksponentide/teenusepakkujate toodete/teenustega tulevad tutvuma ning ärisidemeid sõlmima messi Hosted Buyer Programmi raames 45 välisostjat.

Messile tasub tulla kohe esimesel päeval reedel 8. veebruaril, sest kl 13.00 algaval pidulikul avatseremoonial antakse üle Eesti Turismifirmade Liidu turismiauhinnad. Võitjaid on kaks- Turismiobjekt 2018 ja Turismiedendaja 2018.

Üks hea uudis on veel, reedel 8. veebruaril on mess külastajatele avatud kl 13-19, st tund aega kauem kui tavapäraselt. Seda ikka selleks, et mõnusat messimelu ja häid pakkumisi saaks nautida töönädala meeleolukaks lõpetamiseks.

Touresti programmi leiad SIIT!

Kohtumiseni 8.-10. veebruaril turismimessil TOUREST 2019!