1.Suusata nõrkemiseni

Täiuslik suusatamiskogemus on lähemal, kui arvad. Madal-Tatras asuv Jasná puhkekeskus pakub ligi 50 kilomeetrit hästi ettevalmistatud nõlvasid. Kohalik lumepark rahuldab ka kõige nõudlikumat suusatajat ning lastele meeldib lastepark MAXiland, kust leiab spetsiaalse suusalasteaia ja -kooli. Ära muretse puuduva varustuse pärast, rentida saad nii täiuslikud suusad kui ka lumelaua.

Restoran mäe tipus

2. Limpsi rummi 2000 meetri kõrgusel

Kuidas oleks limpsida lemmikrummi ja imetleda hingematvat päikeseloojangut 2004 meetri kõrgusel? Seda saab teha ainult Rotundas, Madal-Tatra kõrguselt teise mäe tipus Chopokis asuvas restoranis ja rummibaaris. Saate nautida jalustrabavat 360-kraadist panoraamvaadet ja suurt valikut tippklassi rumme. Külastage ka imelist väliterrassi, mis asub tõstukite jaama katusel, ja jooge seal üks tassike auravat teed.

Jasná puhkekeskus

3. Lasku suuskadel mööda tühja nõlva alla

Jasná puhkekeskuses asuv värske rada sobib neile, kes ei armasta suuri rahvahulki. Suusata värskelt rajatud nõlvadel Chopoki mäel hommikul kella poole kaheksa ja üheksa vahel ning naudi rahu ja värsket hommikuõhku. Mis veelgi parem — hind sisaldab vaimustavat hommikusööki mäetipus asuvas restoranis. Kas oskad paremat päeva algust ette kujutada?

Ööklubi Happy End

4. Pea üks metsik pidu mägede vaikuses

Puhkus ei saa olla täiuslik ühe metsiku peota. Külasta Jasná puhkekeskuses asuvat klubi Happy End, et tuua Madal-Tatrast kaasa kõige rajumad mälestused. Kaks korrust, kuulsad diskorid, elav muusika, parimad tantsijad ja valgusefektid on vaid mõned põhjused, miks külastada klubi, kuhu mahub üle tuhande inimese. Ja parim osa — sissepääs on üldjuhul tasuta. Veame kihla, et pärast hoonesse sisenemist on väsimus nagu peoga pühitud.

”

5. Sõida keset talve lainetel

Oled sel talvel Madal-Tatrasse minemas? Paki lisaks suuskadele kaasa ka ujumisriided. Kesk-Euroopa suurimas veepargis Tatralandias on kaheksa aastaringselt avatud basseini, 29 laskumistoru ja liumäge ning mineraalse kevade mõnusid saab nautida 2500 meetri sügavuses tunnelis, kus temperatuur on 60,7 °C. Otsid rohkem adrenaliini? Proovi sõita tehislainete harjal ja tunne ennast kui surfaja troopilisel saarel.

Jaga
Kommentaarid