Piirkond pakub rohkesti ajaveetmisvõimalusi,-näiteks kuumaveeallikaid, veeparke või tervisekeskusi. Tundub ahvatlev? Kui nii, siis valige üks kolmest parimast hotellist Madal-Tatrates.

Tri Studničky: kooskõla loodusega ja lõõgastavad ZEN-tegevused

Demänovská dolina orus asuv neljatärnihotell on parim peatuspaik neile, kes on väsinud kiirustamisest ja saginast. Miks? Sest see on esimene Slovakkia hotell, mida hindas feng shui asjatundja ja andis sellele tunnistuse. Suurepärane energeetika võimaldab külastajatel elada kooskõlas loodusega ja samas nautida luksustubades tänapäeva maailma mugavusi.

Tri Studničky hotell kutsub puhkajad hellitama oma maitsemeeli ülihõrkude, kohalikest toiduainetest valmistatud koduste roogadega. Paremaks lõõgastumiseks tasub kindlasti proovida hotelli pakutavaid ZEN-tegevusi. Tervendage oma keha ja vaimu Hiina iidse chi gung’i treeningu või kung fu cha teerituaaliga. Niisiis, jätke kiirustamine, hingake sügavalt sisse ja nautige elu. Reserveerige näiteks tuba 5.–6. märtsini, kui Jasnás peetakse maailmakarikavõistlusi suusatamises.

Wellness Hotel Grand: peresõbralik suusatamine ja tervistav puhkus

Wellness Hotel Grandis peatumine teeb rõõmu ka kõige nõudlikumale suusatajale, sest hotell on ehitatud suusanõlvale ja alumise köisraudteejaamani on vaid mõni meeter. See tähendab, et ligikaudu 46 kilomeetri pikkustele suusanõlvadele ja kaheksale vabasõidualale jõuab kerge vaevaga. Kuigi hotell asub kohe Jasná keskmes, saab siin nautida vaikust ja Madal-Tatratele avanevaid imelisi vaateid. Oluline on ka see, et tänu fuajees asuvale mängunurgale sobib hotell tervele perele.

Hotell on kuulus ka tervisekeskuse poolest, kus saate hellitada oma keha aroomisaunades ja väljas asuvates keerisbasseinides ning nautida uuenduslikke ravi- ja massaažitehnikaid. Peresõbralikus tervisekeskuses on oodatud ka kõige pisemad, et proovida omal nahal lastele mõeldud massaaži ja iluhooldusi. Samuti on oluline märkida seda, et hotellikülalistele on sissepääs tasuta!

Chalets Jasná Deluxe: aasta läbi avatud luksus ja eriline eliksiir teie kehale

Aasta läbi avatud luksussviidid Jasnás on paradiis mitte ainult talispordiharrastajatele, vaid ka suvel matkajatele. Kuurordi veidi rahulikumas osas, Záhradkys ja Otupnés asuv majutuskoht pakub rahu koos puhta luksusega: 150 m2 suurused sviidid ja mägionnid täielikult sisustatud elutoa, köögi, kahe magamistoa ning majas asuva tervisekeskusega. Samuti on tagatud laitmatu teenindus.

Chalets Jasná Deluxe’is peatudes saate nautida Jasná kuurordi kõiki eeliseid, nagu suurepäraselt hooldatud nõlvad, moodne köisraudtee või lumepark adrenaliinisõltlastele. Lapsed vaimustuvad suurimast laste talipargist, mida kutsutakse Maxilandiks. Kui ka sellest ei piisa, siis minge Soome sauna või hüpake majas asuva tervisekeskuse terrassil olevasse mullivanni. Hotelli vastuvõtust saate osta ka kosmeetikasarja Wellness Elixir tooteid, mis põhinevad mägise looduse kasulikul toimel.

Jaga
Kommentaarid