Vincents

Tegemist on ühe linna noobleima restoraniga, mis asub juugendlikus kvartalis ja on Riia vanalinnast vaid 15-minutilise jalutuskäigu kaugusel. Seda restorani on külastanud näiteks muusik Elton John, prints Charles, Angela Merkel, George Bush ja teised.

Bibliotēka N°1 Restorāns

Bibliotēka N°1 asukohaks on imeilus Vērmane park, mis asub Riia kesklinnas. Restoranis teeb süüa Māris Jansons ja just tänu temale on söögikoha menüü niivõrd mitmekesine, et sellest tuleneb ka nimi "raamatukogu". Kahtlemata pakutakse seal tipptasemel roogasid, mida saab nautida luksuslikus, ent trendikas interjööris.

Muusu

See on restoran, kus pakutakse ehedat Läti toitu. Suurem rõhk on traditsioonidel ja peamiselt kasutatakse hooajalist toodangut. Sellest tulenevalt on toit värske ja hea. Menüü on rikkalik ja interjöör elegantne, kuid kodune.

The good must grow

Omapärase nimega restoran on kahtlemata linna üks trendikamaid. Nimelt on söögikohas avatud planeeringuga köök ja seal teevad süüa kolm kokka, kes ühtlasi omavad seda restorani. Kogu toit tehakse klientide silme all ja pakutav söök on igati tervislik, täisväärtuslik ning maitsev. Restoran The good must grow pole mitte populaarne ainult turistide seas vaid samuti käib seal palju kohalikke.

Riviera

Kahtlemata on Riviera üks mitmekülgsemaid restorane just oma menüü poolest - seal saab nautida Hispaania, Prantsuse, Kreeka ja Itaalia kööki. Toidu kõrvale on restoranil pakkuda ka mitmeid erinevaid veine eelnimetatud riikidest. Õige koht neile, kes soovivad häid, kuid vaheldusrikkaid toiduelamusi.

Allikas: Latvia.travel