Öeldakse, et Veneetsia on üks nendest kohtadest, mida peab elu jooksul nägema! Võttes arvesse, et see paik on aegamööda merepõhja vajumas, tasuks maailma kõige romantilisemate linnade esiotsa kuuluvat Veneetsiat kindlasti oma reisisihtkohtade nimekirjas hoida.

Selleks, et sul avaneks võimalus soodsalt ja mugavalt Veneetsiat oma suvises hiilguses näha, on Reisidiilid.ee kokku pannud ranna- ja villapuhkuse paketi Lido saarekesele, kohe Veneetsia keskuse külje all. Lido saarel korraldatakse iga-aastast Veneetsia filmifestivali ja väljaspool festivalimelu on tegu suurepärase sihtkohaga mõnusaks rannapuhkuseks. Veneetsia peaväljakule, San Marcole, käivad Lidolt iga mõne viivu tagant veetaksod — sõit kestab 25 minutit, mille vältel saab imetleda vaateid Veneetsiale. Seega miks mitte ühendada endas Lido rannamõnud ja kultuurist pulbitsev Veneetsia põhisaar koos oma ainulaadsete kanalite võrgustikuga?

Ilm püsib Veneetsias suvisel ajal päeval 25 soojakraadi juures ja suurema osa ajast särab taevas päike.

Ööbimine toimub antud paketi raames rikkaliku miljööga kiidetud 3-tärni villahotellis Villa Cipro, mis asub Lido saare südames vaiksemal kõrvaltänaval. See koht on ideaalne neile, kes otsivad vaheldust või soovivad lihtsalt mõneks ajaks argielust eemale saada. Põhjast lõunasse ulatub saar 11 kilomeetrini, kuid laiust on Lidol veidi enam kui 1 km. Seega saab saarele kergelt tiiru peale teha — hotelli lähedal asub ka jalgrattalaenutus ja bussipeatus, mis jalavaeva kergendavad. Nii kuulus Lido liivarand kui veetakso peatus jäävad hotellist vaid mõnesaja meetri kaugusele. Pakett sisaldab hommikusööke hotellis. Samuti leiab hotelli lähiümbrusest mitmeid toitlustusasutusi, baare ja toidupoode. Külastajatele on saadaval hotellis ka WiFi.

Rohkem infot paketi kohta LOE SIIT!