„Toetudes Novatoursi kolmeteistkümnele tugevale talvesihtkohale, headele pakkumistele ja reisijanu jätkumisele, võtsime sihiks kasvatada talvehooaja mahtusid võrreldes möödunud talvega rohkem kui poole võrra,“ ütles Novatoursi tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal.

Viimased kaheksa kuud on Uustali sõnul olnud eriti head – nõudlus on kasvanud pidevalt ja reisihuvilised planeerivad võimalikult varakult oma puhkusereise.

Novatoursi 13-mne talvesihtkoha hulgas on ka mitu uut ja huvitavat reisisuunda – esmakordselt eksootiline Vietnam, samuti Iisraeli tuntumad kuurordid Eilat ja Surnumeri ning Egiptuse suunal on sihtkohana tagasi Sharm el Sheikh.

Hooaja üllatajaks võib sel korral pidada Vietnami, mille peamised turismikeskused asuvad Phan Thieti ja Nha Thangi lähiümbruses. Nendes Lõuna-Vietnami provintsides on olemas ehe Aasia värvikirevus ning suurepärased tingimused eksootiliseks puhkuseks, mida saab nautida parimates randades detsembrist märtsini.

Fuerteventura

Vietnam meelitab reisihuvilisi suurepärase hinna ja kvaliteedi koosluse, kordumatu eksootika, hea kliima, heatahtlike ja abivalmite kohalikega, sõnas Uustal. Palju kannatusi läbi elanud riigist on saamas uus eksootilise puhkuse Meka, mis rühib jõudsalt teistele Kagu-Aasia turistimagnetitele järele, lisas ta.

Iisraelis on võimalik valida puhkusepakett nii lõunapoolseimas ja elavamas Eilatis, kui ka tervise- ja iluprotseduuridele keskendunud Surnumere piirkonnas.

Kanaari saarte kuldne kolmik – Tenerife, Lanzarote ja eelmisel talvehooajal klientide südamed võitnud Fuerteventura ootavad reisihuvilisi oma endises säras.
Soe Punane meri ja külalislahke Egiptus on uuel talvehooajal esindatud kahe populaarse piirkonnaga. Lisaks Hurghadale on Novatoursi reisikavas tagasi ka Sharm el Sheikhi reisid. Uustali sõnul tasub palavat ja päikeselist Egiptust talvisel perioodil kindlasti taasavastada.

Araabia Ühendemiraatides (AÜE) on võimalik endiselt avastada pidevalt arenevaid ja üha enam luksuslikkuse poole püüdlevaid emiraate, eesotsas Dubaiga.

Dubai

Eksootilistest sihtkohtadest leidub reisifirma menüüs juba mainitud Vietnamile veel Tai, Lääne- ja Lõuna-Sri Lanka ning India Goa ranniku tuntumad puhkepiirkonnad.

Lisaks soojadele talvereisidele pakub reisifirma aktiivsematele reisihuvilistele mäesuusareise. Juba neljandat aastat järjest on suusahuvilistel võimalus lennata Novatoursi tšarterreisidega Alpi populaarsematele suusanõlvadele - Itaaliasse ja Prantsusmaale. Reisid Prantsusmaale toimuvad alates uuest hooajast otselennuga Tallinnast Lyoni. Itaalia suunal maandub lennuk endiselt Bergamosse.

Novatoursi talvehooaeg kestab tavapäraselt oktoobrist aprillini. Enamus sihtkohtades on lisandunud uusi kuurorte, hotelle ja lisateenuseid.

Koostöös oma heade partneritega pakub Novatours soodsaid reisitingimusi varajastele ostjatele, gruppidele, noorpaaridele ja seenioritele. Uustali sõnul on talvehooaja paindlikumaid broneerimistingimused just müügi esimestel kuudel. Pilk tasub hoida ka reisifirma lisateenustel.