Alates 1. juunist kuni 30. septembrini lendab Finnair San Franciscosse kolm korda nädalas, teisipäeviti, neljapäeviti ja pühapäeviti. Uue liini konkurentsivõimeline lennuaeg muudab marsruudi atraktiivseks nii Skandinaavia, Baltimaade, Venemaa kui ka paljudest Euroopa linnadest pärit reisijate jaoks.

Finnairi kommertsdirektori Juha Järvineni sõnul on tegemist olulise sammuga lennufirma arengus. "Nagu Helsingi on Aasia lendude sõlmpunktiks, on Soome pealinn ka kiireks alternatiiviks Põhja-Ameerika läänerannikule lendamiseks," selgitas Järvinen.

San Francisco on Finnairi neljas sihtkoht Põhja-Ameerikas. Lennufirma sihtkohtade hulka kuuluvad juba New York, Chicago ja Miami. San Francisco liin avatakse koostöös American Airlinesi, British Airwaysi ja Iberiaga. Lennufirmade koostöö tähendab reisijatele paremaid ühenduslende ja piletihindu. Neli lennufirmat opereerivad rohkem kui sadat Atlandi-ülest lendu päevas.

Alates 26. märtsist kuni 27. oktoobrini lendab Finnair uue liinil Hispaania linna Alicantesse, kuhu hakatakse lendama neli korda nädalas. Finnair lisab veel ka kaks väljumist juunis ja juulis Malaga suunal, suurendades lendude arvu nädalas 11-ni. Eelmisel kuul teatas lennufirma 2017. aasta suveks uutest liinidest ka Ibiza ja Menorca suunal.