Vastavalt värskele Nordic Aviationi suvehooaja graafikule stardivad käesoleval nädalal uute aastaringsete otseliinidena Tallinnast lennud Berliini ja Viini. Samuti jätkatakse talvise Müncheni liini aastaringset teenindamist senisest palju tihedamate lennusagedustega. Lennud Münchenisse toimuvad Tallinnast nüüd kaks korda päevas, hommikul ja õhtul, pakkudes nii väga häid võimalusi ümberistumiseks ja jätkulendudeks.

Suvehooajalistest lendudest käivitus 27. märtsil otseliin Pariisi. Lisaks alustatakse aprillis lendudega Nice’i ja Spliti, mais lisanduvad otseliinid Edinburghi ja Odessasse ning juuni alguses stardivad lennud Rijekasse.

Odessa rannad ootavad!

Nii teenindab Nordic Aviation koostöös Adria Airwaysiga käesoleval suvehooajal reisijaid Tallinnast kokku 16 otseliinil.

Nordic Aviationi juhatuse liikme, Erik Sakkovi sõnul on ettevõttel väga hea meel pakkuda reisijatele nii palju uusi otselennuvõimalusi, mis võimaldab ka Eesti kui turismisihtkoha edukamat tutvustamist ja turustamist Euroopas. „Lisaks on rõõm kasutada siinkohal ära Adria Airwaysi pakutavat Star Alliance platvormi, mis avab eestlastele võimaluse lennata olulisest Euroopa transiitlennujaamast, Münchenist koostöös Lufthansa ja teiste partnerlennufirmadega edasi sihtkohtadesse üle kogu maailma,“ ütles Sakkov.

Käesoleva nädala keskel, 30. märtsil on Nordic Aviation üle minemas ka uuele Nordica kaubamärgile. Protsess uue brändiidentiteedi kasutusele võtmisel saab olema etapiviisiline. Järkjärgult hakatakse uuendama kõiki kandjaid, millest nähtavaimaks on Nordica identiteeti kandvad lennukid. Ettevõtte esimene uues värvikuues CRJ900 tüüpi lennumasin maandus Tallinnas juba pühapäeval, 27. märtsil.

Nordic Aviationi täpne suvine lennugraafik on leitav www.nagroup.ee.