Uute rongide saabudes on romantika muutunud muidugi kordi modernsemaks, ent teisel pool raudteed paistab veel Telliskivi kvartali renoveerimata maju, mis eklektilisemat atmosfääri loovad.
Atmosfäär pole tavaliselt asi, mida raudteejaama hotelli restorani otsima minna, eriti pimedal vihmasel hommikul - aga just see on esimene suur üllatus.

Kohvik on hubane, soe ning üllatavalt vaikne, ehkki maja on surutud raudtee ning tiheda liiklusega Toompuiestee vahele.

Alla kümne euro maksvat buffeed on Tallinnast ka peaaegu võimatu leida, seal see aga ootab. Oleks juba liiga hea, kui 6.90 eest leiaks eest käsitööleivad ja eksootilised puuviljad - toit on pigem see, mida supermarketites odavama kauba riiulitelt leiab ja mida ei suudaks süüa inimesed, kes pakenditelt e-ainete loetelu on põhjalikumalt harjunud lugema.
Aga laual on ka soe puder (kindlasti mitte maitseelamus, aga seda ise käepärase soola-pipra-võiga maitsestades saab asja)ja kohvi, mille tassi eest Tallinnas vabalt võidakse kaks kolm eruto küsida, saab ohtralt.

Perrooni kohvik ei pääse muidugi lähedale New Yorgi Grand Central terminali restoranidele, et kogu Balti jaama ülejäänud valikust tõuseb see ikkagi üksjagu kõrgemale, lüües ühtesid kvaliteedi ja valiku rohkuse ning teisi hinnaga.
Tahaks öelda nagu Swissoteli puhul, et saad seda, mille eest maksad - aga Shnellis hotelli klient saab tegelikult ikka rohkem.
Kui annaksime punkte ka positiivse üllatuse pakkumise eest, siis selles kategoorias saaks Shnelli oma Perrooni kohvikuga maksimumpunktid!

HIND 6. 90
HINNANG
atmosfäär: 8/10

teenindus: 8/10

toidu väljapanek: 6/10

maitseelamus: 5/10

kohv: 6/10

KOKKU 33 (võimalikust 50)

Varasemad hindamised

Palace 39 punkti. Loe lähemalt SIIT

L' Ermitage 38 punkti. Loe lähemalt SIIT

Swissotel 40 punkti. Loe lähemalt SIIT

Viru hotell 21. punkti Loe lähemal SIIT