Huffington Post koostas nimekirja tüüpilistest reisihäirijatest, kes klaustrofoobse lennu veel ebamugavamaks muudavad. Kas tunned mõne hiljutise reisikaaslase ära?

Eriti Tähtis

Tegemist on tüüpilise asjaajajaga, kes peab kõnedele vastamaja ja rääkima telefoniga lennukis kuni selle hetkeni, mil mõni meeskonnaliige talt mobiili käest rebib. Seda tüüpi häirijad saavad peagi õigusi juurde, sest telefoni kasutada tohib varsti uute lennureeglite järgi kauem kui seni.

Lobiseja

Tüüpilise põhjamaalasena tahavad ka eestlased lennukis olla vaikuses ja rahus. Mõni temperamentne naaber aga mitte - küll meeldib talle see raamat, mida loed, küll tahab uurida ta reisisihi kohta ja mis riigist oled pärit, siis juurdleb jälle pikalt, milline Balkani maa see Eesti siis olla võiks.

Põngerjas

Mõned lapsed on rahulikud, mõned aga lihtsalt peavad kogu aeg jalaga esiistme seljatuge kolkima või nihelema oma tahvlilt või mobiililt valju tilu-liluga mängu mängides.

Lõhnav

Ilmselt jooksis ta lennukile viimasel hetkel, ei jõudnud duši all käia ja turvaväravates võeti ära ka deodorant. Nüüd higistab.

Haige

Reisilt toodud suurim trofee on korralik külmetus köha ja nohuga. Seda suveniiri saab lihtsalt jagada kõigi kaasreisijatega.

Piirideta

Milleks seljatoed ja käepiirded? See reisijatüüp vajub magades igas suunas - ette, taha, külgedele. Piirid pole vähemalt unes tema jaoks.

Joodikud

Ilmselt on see vaikselt hääbuv või äriklassi kanduv reisijaterühm, sest tasuta naps lennukimeeskonnalt muutub turistiklassis aina haruldasemaks. Täisjoomiseks pardamenüü hinnakirja järgi läheb vaja aga korralikult varustatud rahakotti. Alati on erandeid, kes seda olude kiuste suudavad.

Tualetireisija

Tema WC-sse pääsemise tung tekib umbes sama intervalliga, kui kõrvalistujal kulub magamajäämiseks.

Viimsepäevakartja

Kuidagi on ta lennukisse saanud või roomanud (või toodud), napilt ära kannatanud õhkutõusmise, kuid iga turbulentsi korral ähvardab infarktieelse seisundiga. Tema küünejäljed jäävad mälestuseks istmekäepidemesse. Ootamatu röögatus võib ka kogenud lennureisija endast välja viia või une pühkida.

Entusiast

Tema jaoks on lendamine fun nagu ka kõik muu. Seda lennureisi ei saa niisama maha magada! Kiitus, tähelepanu ja ülevoolav optimism on naabrite jaoks garanteeritud.